Az USA-ban melyek mondhatók "jpbb városoknak"? Értem ezt pl. NYC-re, Los Angelesre, Atlantára. Ahová akár költözni is érdemes, és nem egy nagy, veszélyes, gettó rész : )?
Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat!
Akár a negatívabbakat is várom, azaz mit zűrtok ki ebből a kategóriából teljesen.. :)
2010. szept. 25. 14:36
21/27 anonim válasza:
Megkérdezhetem ,hogy hova fogsz költözni?
22/27 anonim válasza:
Amúgy gondolkoztam ezen a wb-ből kígyó kijön dolgon és arra jutottam ,hogy szerintem ez hülyeség.Lehet ,hogy csak belerakták a kígyót.Onnan gondolom hogy:Ott sötét van hideg van,meg tele van vegyszerrel.Szóval nekem ez elég furcsa...
23/27 anonim válasza:
Nemtom, hogy igaz-e, de ismerosok is mondtak. Komoly emberek, nem ilyen poenkodos-panaszkodosak. Szoval biztos, hogy van benne vmi.
24/27 anonim válasza:
Én Olyimpiát ajánlom. Washington állam fővárosa. Az ország egyik legjobb életszínvonalú települése. Egy köpésre van Seattle és Vancouver. Közbiztonság jeles. Tömegközlekedés szintén megfelelő. Tiszta és zöld város. Nyugodt de mégis nyüzsgő élet. Éjszakai élet minden korosztálynak.
Átlagos fizetési ráta az államban kb 22 590 USD, Olympiában 53 000 USD/család.. Tehát, jó élet színvonal.
25/27 anonim válasza:
Igen én Seattle ről hallottam jó dolgokat csak az időjárást én nem bírnám ki...Sokat esik de megélhetés szempontjából nagyon jó és biztosnágos...
26/27 anonim válasza:
Mi is Seattle kornyekeben gondolkodunk hosszabb tavon. Hallottam, hogy Bellevue az egyik legjobb kornyek arra, rengeteg a munkalehetoseg a Seattle vonzaskorzeteben, de nem olcso meg az idojaras sem jo, de valamit valamiert. Olyan hely sehol sincs, ami minden szempontbol jo. Bocsi, elfelejtettem valaszolni az elozonek. Most Texasba koltozom (Austin kornyekere) es jelenleg a keleti parton lakom, de eltem CA-ban is. Mindenhol vannak jo dolgok.
27/27 A kérdező kommentje:
Olympia NAGYON tetszik!!! :) köszönöm a válaszokat! a folyamatról pedig már érdeklődtünk :)
2010. okt. 12. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!