Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA, Los Angeles. Prepaid SIM...

USA, Los Angeles. Prepaid SIM kártyát lehet vásárolni, ha igen, milyet ajánlotok? Interneteléréshez kellene főleg, a nyaralás alatt 3 hétre.

Figyelt kérdés

#prepaid SIM
2016. febr. 25. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Tmobil, korlatlan net, de csak 300 lebeszelheto perc

a sim nekunk ingyen volt a csomag pedig kb. $30 plus sallangok / ho

2016. febr. 26. 01:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az info-t.
2016. márc. 4. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Los Angelesben erdemes a MetroPCS, $30 korlatlan lebeszelgetes, korlatlan txt, korlatlan net (bar nem tul gyors) es plusz $5 -ert kapsz hotspot lehetoseget is (a telefonodon keresztul hasznalhatod a laptopodat vagy a tabletedet netezesre)
2016. márc. 5. 04:35
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, még egy kérdés, mi a különbség a prepaid, meg a pay as you go közt? ha veszek sim kártyát 03.29-én és prepaid, akkor az ugye nem fog nekem kérni újabb 30-40 dollárt 04.01-én?
2016. márc. 8. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
A T-mobil es a MetroPCS is a vasarlastol szamitja a hatarnapot, ha tehat marcius 29-en megveszed, akkor aprilis 28-ig kell befizetned a kovetkezo honapot (ha kesel, akkor leall a kartyad es sokba kerul az ujra-aktivalasa)
2016. márc. 9. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:

3 hétig akarom használni csak

Köszönöm az infókat.

2016. márc. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!