Ha mindenkit kiraknának Amerikába teljes ellátással kirándulni és csak a helyet kellene kiválasztani, HOVA MENNÉTEK LEGSZÍVESEBBEN ÉS MIÉRT ÉPPEN ODA?
Kifejezetten a véleményekre vagyok kíváncsi a helyekről (Los Angeles, New York, San Fransisco, Detroit stb.)
Nem lényeg, hogy nem jártál még ott, hallottak alapján is elfogadok véleményt
Válaszokat előre köszönöm!
Tul nagy a valasztek, javasolni lehet viszont:
Ha a tengert, meleget, termeszetet szereted akkor Hawaii vagy Florida.
Ha a tomeget, muzeumokat, emlekmuveket es az europai stilust akkor New York, Boston, Washington, Chicago.
Ha a termeszetvedelmi parkokat akkor Utah, Nevada, California, Oregon, Arizona.
Ha inkabb szorakozni akkor Las Vegas vagy Floridaban es Californiaban a szorakoztato parkok.
Ha sielni akarsz vagy kikapcsolodni a nagy hegyekben akkor Colorado, Wyoming, Montana, Utah, Washington.
Ha olyan helyre vagysz ahol keves az ember, gyonyoru vadregenyes a kornyek akkor Alaska.
Ha sok feketere, spanyolokra epult bunozo bandak elol szeretnel menekulni akkor Detroit, Oakland, Houston, St. Louis a legelonyosebb.
Miért menne bárki Detroitba? Lol.
Nehéz kérdés, még sosem voltam Amerikában tehát minden új lenne, rengeteg helyet szívesen megnéznék.
Ha nem lennék egyetlen városhoz kötve, akkor vagy
- New York - New England - Niagara - Amish Country
vagy
- SF - Yosemite - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon
Ha csak egyetlen város és közvetlen környéke jöhet számításba, akkor Seattle (tengeröblök, Olympic Mountain, torony), New York vagy New Orleans (bayou).
A felsorolt városok közül voltam NYC-ben, LA-ban és SFO-ban. LA, maga a város engem nem nyűgözött le, sok volt a hajléktalan és csótányosak voltak az utcák, de az óceánpart valami eszméletlen! Venice beach és Santa Monica lenyűgöző, oda még legalább egyszer el kell jutnom! :) NYC tipikusan olyan, mint amilyennek a filmekben látod, sok ember mindenhol, zajos, de megvan a varázsa, szerintem egyszer érdemes ide elutazni! :)
SFO szerintem gyönyörű, nekem nagyon tetszik a város stílusa, a meredek utcák, a kikötő, nagyon szép.. :) Mi voltunk az Alcatraz-ban is, aki arra jár, mindenképp menjen el egy túrára, nagyon megéri a pénzt!
Ahova még mindenképp szeretnék eljutni, az Hawaii :) bakancslistás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!