Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amikor leszálltatok a repülőve...

Amikor leszálltatok a repülővel a New Yorkban és mentetek a taxival a belváros felé, ti is PH Electro -englishman in new york számát hallgattátok?

Figyelt kérdés
Vagy csak a csendben bámultatok kifelé az ablakon és néztétek azokat az épületeket(felhőkarcolókat).

2016. jan. 27. 21:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt biztos, hogy amikor megyek, felszállás után a gépen egyből meghallgatom a Vangelistől az 1492-t. :) Odaérkezés után passz, még nem tudom, mit lenne jó.
2016. jan. 30. 05:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a "Highway to hell"-t fogom hallgatni. :)
2016. febr. 1. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
nem:) és nem taxival mentünk, hanem metróval és busszal. és felhőkarcolókat nagyon sokáig nem láttunk, csak a gettóházakat mindenfelé, a külvárosokban.:)
2016. febr. 3. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, mert én vonattal (LIRR) szoktam menni mindig. Mivel Brooklynban lemegy a föld alá, ezért pár perc alatt be lehet vele érni Manhattanbe.
2016. febr. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!