Kezdőoldal » Utazás » Európa » Róma belvárosától a tengerpart...

Róma belvárosától a tengerpartig mennyibe kerül a vonatjegy? Sehol sem találom!

Figyelt kérdés
Csütörtökön Rómába utazunk, az Archimede Hotelben szállunk meg, ez Róma belvárosában van. A vasútállomás gyalog mindössze 5 percre van a hoteltől. Utazási irodától megyünk, minden nap tele van programokkal, egyik nap viszont csak délig vannak programok. Ekkor szeretnénk kimenni a tengerpartra. A repülőnk is ott száll le (Fiumicino-Leonardo da Vinci International Airport), de akkor nem lesz idő napozni és fürdeni. Ha valaki tud olyan oldalt, ahol ezt meg tudom nézni, attól kérem segítsen. Tapasztalatokat is szívesen fogadok, meghallgatok. :)

2015. júl. 20. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
2015. júl. 20. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. júl. 21. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik tengerhez mentek ,amint látom már későn írok, de hátha máskor jól jön még valakinek.(egyébként mi 25-én mentünk:D)

Szerintem a legegyszerűbb a Roma lido-ra menni, oda nem kell külön jegyet venni,hanem használhatod a tömegközlekedési bérletet/jegyet,amit úgyis használsz Rómában.

Az FC2 nevű vonat megy oda. B metro vonalánál ha leszállsz a Piramide,Basilica S.Paolo,Eur Magliana megállónál,akkor átszállhatsz erre a vonatra.

(1,5 euro a 100perces jegy,24 órás 7 euro,48 órás 12,5euro,72 órás 18euro, 1hetes 24 euro)

2015. aug. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!