Vonattal Gyergyószentmiklósba?
Mármint abban kéne segítség hogy hogyan kérjem a jegyet,pótjegy helyjegy hogy működik? és még pár infó
Köszi
Miért kell túlbonyolítani ? Kéred a jegyet odáig. Ha a kasszás azt mondja, hogy ez meg ez a szakasz gyorsvonattal kiszolgált szakasz és kell pótjegyet venni, akkor azt mondod, hogy ok, kérném szépen. Természetszerűen a személyvonatos szakaszokra nem kell helyjegy, oda ülsz ahol helyet kapsz (a másodosztályon), gyors- és rapid vonatokra pedig kell helyjegy.
Kérhetsz ugyanott egy összefoglaló cetlit is, hogy hol kell átszállni, hány órakor és melyik vágányról.
Jó utazást.
Én voltam. Annyi az egész, hogy megveszed a jegyet, ami a helyjegy árát is tartalmazza. A jegyet érdemes időben megvenni (én utazás előtt két héttel vettem), mert arra a vonalra (Budapest - Gyergyószentmiklós - Brassó) kapható kedvezményes jegy is (ún. Fortuna jegy, de csak a 2. osztályra).
Egyébként átszállás nélkül is el lehet jutni, bár nem írtad, hogy honnan utaznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!