Zágráb vonattal? Voltál már? Segítenél?
Vonattal szeretnék H.országba menni Budapestről.Budapest-Zágráb közvetlen járat van?Elvira annyira baromsagokat dob ki.Jegyarat sem tudtam nezni,.hogy kb. mennyi. Ha van diakom, akkor hogy szamolják az árat?Kedvezmenyt megkapom belfoldre legalabb? Illetve milyen hosszu oda az ut?Nem tudom mi van most, de neten semmi ertelmeset nem talalok.:S 14 orat ir Bp-Zagrab utnak, de hat az nem lehet...:O Tok kozel van azert ehhez kepest.
Koszonom, ha valaszolsz!
Jegyárat nemzetközi utakra általában csak akkor látsz, ha lefoglalod a jegyet az elvirán (nem kell végigmenni a lépéseken). Diákkedvezmény nemzetközi utazásra nem vehető igénybe, még az országhatárig sem.
A Zagreb-Spezial jegy másodosztályon kb. 10700 Ft.
Egyébként miért ír ki hülyeségeket az elvira? Megnéztem, a Keleti pályaudvarról naponta közlekedik Zágrábba vonat 14:45-kor (át sem kell szállnod). A jegy ára közel 10700 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!