Busszal/vonattal Szarajevóba: mennyi az annyi?
Figyelt kérdés
Mivel nincs közvetlen vonat sem, busz Szarajevóba, így úgy terveztem, hogy volánnal megyek Zágrábig (az 3900 egy irányba), majd vonattal megyek tovább Boszniába. Aki esetleg mostanában megjárta ezt az utat, meg tudná mondani, mennyibe kerülhet egy Zágráb-Szarajevó vonatjegy? Illetve ha van aki ért hozzá, a retúrt hány napon belül kell felhasználni? Előre is köszönöm a segítséget!2013. nov. 9. 19:42
1/2 anonim válasza:
A retúrjegy 94KM, hogy meddig használható fel, azt pontosan nem tudom, de általában 1 hónap szokott ezekre lenni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem gyorsabb, ha Belgrádon keresztül mész. Belgrádig megy MÁV InterCity, onnan pedig busszal érdemesebb, ha jól tudom 6 óra az út Belgrád és Szarajevó közt. Még én sem voltam, de tervezem, hogy kimegyek, és eddig ez az útvonal tűnt a leggyorsabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!