Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amikor leszálltatok a repülőve...

Amikor leszálltatok a repülővel a New Yorkban és mentetek a taxival a belváros felé, ti is PH Electro -englishman in new york számát hallgattátok?

Figyelt kérdés
Vagy csak a csendben bámultatok kifelé az ablakon és néztétek azokat az épületeket(felhőkarcolókat).

2016. jan. 27. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Azért az élet nem ilyen romantikus :-) Hullák voltunk a sok utazástól, felhőkarcolók pedig csak Manhattanben vannak.
2016. jan. 27. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Öt éves voltam, nem emlékszem semmi másra, csak arra, hogy egy baromi széles autó hátsó ülésén térdepelek, délután öt óra van (holott már éjszakának kellett volna lennie), és hétágra süt a nap.

Magára New Yorkra emlékszem jobban, mikor máskor ott voltunk. Akkoriban a metrók nyűgöztek le, volt, amikor látni lehetett az utcáról a járdán lévő szellőzőnyíláson keresztül, és megcsapott a menetszele.

2016. jan. 27. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem mentem taxival, hanem reptéri transzferrel.

Értelmetlen a kérdésed, és teljesen felesleges.

2016. jan. 27. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem azt hallgattuk beszelgettunk
2016. jan. 27. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:

bámultunk ki az ablakon, de nem láttunk felhőkarcolókat, a külvárosi életbe nyerhettünk bepillantást.

egyébként az ázsiai taxis kihangosított telefonját hallgattuk, ahogy valamilyen, számomra teljesen ismeretlen nyelven beszélnek folyamatosan

2016. jan. 27. 22:53
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem hallgattam semmit, csak nézelődtem. De amúgy nem taxival mentem, hanem ilyen reptéri busszal.
2016. jan. 28. 01:22
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
A repülötérröl a város felé semmilyen felhökarcolót nem látsz. Azok Manhattanban vannak. És nem, nem ezt a számot hallgattuk. Többnyire semmit. Eddig azt sem tudtam, van ilyen szám és még soha nem is hallottam.
2016. jan. 28. 02:26
 8/14 tothp ***** válasza:
47%

Van ilyen szám, de Sting-é Ez a PH izé nem ismerős. biztos valami ócska remix.

Egyébként meg egy "magyarman" minek hallgatna englishman in new york-ot?

2016. jan. 28. 02:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Azóta van magyarman-es változat is, a geszti zenéje.
2016. jan. 28. 13:00
 10/14 tothp ***** válasza:
Hál' istennek azt sem tették kötelezővé, úgyhogy csak egyszer hallottam. Kár volt
2016. jan. 29. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!