Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York-ban hol szálltál...

New York-ban hol szálltál meg? Valamint New Yorkon kívül melyik várost ajánlanád még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

New Yorkba tervezünk utazni egyéni szervezésben és konkrét szállás érdekelne, ki hol szállt meg. 7-9 napra mennénk. A booking-ot már nézegettem, de érdekelnének az itteni vélemények.

Valamint melyik másik várost tudnátok ajánlani, amit érdemes megnézni további 4-5 napra?

Köszönöm szépen.

2016. jan. 11. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Time Square a kozpont.Mi itt voltunk.

[link]

Vagy kulvarosba is mehetsz ha olcsobbat akarsz csak legyel kozel a metrohoz az a fontos.Vegyel heti jegyet a tomegkozlekedesre.

2016. jan. 11. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudom, elsősorban tapasztalt emberek tanácsait várod. De azért leírom, én májusban megyek, a HI NYC Hostel-ban fogok megszállni az Upper West Side-on, nem messze a Broadway-től. 9 éjszaka 610 dollár volt, reggelivel együtt. A helyről pozitív véleményeket olvastam, bár annak nyilván megvan a hátulütője, hogy másokkal alszom majd egy szobában.
2016. jan. 13. 07:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi airbnb-n foglaltunk szállást. Egy lakában kaptunk egy szobát, de a fürdőt, konyhát és a nappalit is használhattuk. De ugye nem volt a miénk az egész lakás, mert mások is voltak.

Ha nincs sok pénzed, akkor ez szerintem jó megoldás lehet. Gondolom leginkább úgy is csak aludni mentek a szállásra, szóval nem olyan zavaró, ha más is van ott.

2016. jan. 16. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!