Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New York-ban hol szálltál...

New York-ban hol szálltál meg? Valamint New Yorkon kívül melyik várost ajánlanád még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

New Yorkba tervezünk utazni egyéni szervezésben és konkrét szállás érdekelne, ki hol szállt meg. 7-9 napra mennénk. A booking-ot már nézegettem, de érdekelnének az itteni vélemények.

Valamint melyik másik várost tudnátok ajánlani, amit érdemes megnézni további 4-5 napra?

Köszönöm szépen.

2016. jan. 11. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Most komolyan jobban érdekel hogy hol szállt meg az a pár tucat ember aki ezt olvassa és volt NYC-ben mint az a sok tízezer ember aki a Booking.com-on review-ol?? De tessék: én általában Queensben szállok meg a 21th Street megálló környéken mivel a munkám általában olyan helyekre szólít ahova az F közel van. Másnak más oka lesz.
2016. jan. 11. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi Brooklyn-ban néztünk egy egész lakást 5-en airbnb-n. :) Teljesen meg voltunk elégedve, olyan volt mintha arra a pár napra lett volna egy saját kis albérletünk konyhával. :) Közel volt a metro, így könnyen bejutottunk Manhatten-be is. Kb. 25$-ra jött ki így egy éjszaka/fő. Nézz szét, rengeteg ilyen lehetőség van.
2016. jan. 11. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

Mi itt szálltunk meg kétszer is 9-12 éjszakára.

Minden teljesen okés volt, a reggeli unalmas a harmadik nap után, de célnak megfelel. Ha teheted, kérd a Manhattanre néző szobát (sokszor egy árban van), a másik oldalon néha hajnalban teherautók tolatgattak, jó volt arra kelni :)

Két kisbolt is van a közelben, mosoda is ha kéne, valamint metró ~5 percnyire, metróval Manhattan (pl Time Square) pedig negyed órányira.

Jó utazást, én alig várom már hogy visszamehessek harmadszorra is!

2016. jan. 11. 12:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Washington DC nagyon jo, rengeteg latnivalo van, legtobb muzeum ingyenes. Be lehet iratkozni Feher Haz es Pentagon turakra is, de ha nem vagy amerikai allampolgar, azt a kettot magyar kovetsegen keresztul kell intezni. Es nagyon erdekes a penz nyomda is, meg lehet nezni hogyan csinaljak a dollarokat, es az is ingyenes. Belvarosban draga a szallas, de meg lehet talalni valamit metro kozeleben
2016. jan. 11. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi àltalàban a Holiday Inn Midtown hotelben szàllunk meg. (440 West 57 Street).

Jò kis hotel, àr-erték arànyban szerintem az egyik legjobb.

Èrdemes megnezni Chicagot is szerintem. Vagy Philadelphia-at.

2016. jan. 11. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha New York-ban jártok, Niagarat se hagyjátok ki!!!! viszonylag "közel" van. :) És szerintem Boston is szép lehet, habár ott nem voltam. 2. válaszoló voltam.
2016. jan. 11. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi a Paramount Hotel-ben szálltunk meg, amikor NY-ban voltunk. Közel van a Times Square-hez, ezért nem a legolcsóbb, viszont ott a Central Park, közel az Empire State ás egyéb látnivalók, valamint szintén gyalog el lehet érni a kikötőt, ahol az Intrepid anyahajó áll, mint múzeum, az Enterprise űrsikló is ott van kiállítva.
2016. jan. 11. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Airbnb New Yorkban csak akkor legális, ha a főbérlő (nagy ritkán: tulajdonos) is ott van. Ha ez nem teljesül (vagyis egész lakást veszel ki vagy minden szoba így van kiadva), akkor illegális tevékenységet finanszírozol, lelked rajta.
2016. jan. 11. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menjünk bele abba, hogy mi legális és mi nem a mai világban. ;)
2016. jan. 11. 20:17
 10/13 szabina555 ***** válasza:

mi egy hostelben szálttunk meg, de kétágyas volt, korrekt ár, helyszín, plusz reggeli, 40dolcsi/éj mindenestül. Chealsea Highline Hostel (azt hiszem). Viszont a zuhanyzó közös volt.

Philly megér egy napot, busszal NY-ből 2 óra, tehát akár reggel mentek-este jöttök vissza dolog okés, Washington és Boston nagyon szépek szerintem. Niagara is megéri a két napos utat, Chicago meg a legszebb város :) Ha melegre vágytok, akkor meg Miami vagy Orlando. Nyugati-partra nem éri meg átrepülni 4-5 napért.

2016. jan. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!