Ha a zöldkártya lottóba nevezek, az fog majd jelenteni később valamilyen hátrányt?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt ha pl sikerülne később munkát találni ,de a lottó nem jön be, vagy le szeretnék letelepedeni, igényelném a papírokat és látják hogy lottóztam. Fog ez nekem valamilyen hátrányt jelenteni, vagy a kutya se nézi?2010. febr. 19. 17:16
1/7 anonim válasza:
Elvileg nem szabadna, hogy jelentsen, gyakorlatilag ki tudja..
2/7 anonim válasza:
Nem hinném,hogy érdekel majd valakit.Meghát ugye próba-szerencse.Hátha.
3/7 anonim válasza:
hááát most Obama új reformjait nem ismerem a bevándorlással kapcsolatban, meg már nekünk sem olyan komplikált vízumot szerezni, de azt tudom, hogy az egyik ismerősöm lottózott, nem nyerte meg, aztán igényelte a vízumot és azt elutasították, mert látták, hogy lottózott, bekerült a rendszerbe, azt hitték ki akar települni, pedig csak nyaralni ment volna.Szóval nagyon komolyan veszik ezeket, tuti bekerülsz a rendszerükbe, ha megpályázod.
Én lehet nem kockáztatnék, mert igaz, hogy könyebb már vízumhoz jutni, de el is utasíthatnak, mert nem nagyon bírják a bevándorlókat...
4/7 A kérdező kommentje:
Én is pont erre gondoltam...
2010. febr. 19. 18:16
5/7 anonim válasza:
ja és tényleg tudom, hogy azért az amerikai nagykövetségen szigorúak, mert mi is igényeltünk vízumot, meg a sógorom amerikai, tisztában vannak vele, hogy nem osztogatják ingyen a zöld kártyát, ezzel a lottóval is inkább szűrik azokat akik ki szeretnének települni.
6/7 anonim válasza:
Nem nézi senki. Én lottóztam, sosem nyertem rajta, de már zöldkártyás vagyok. Soha senki nem hozta ezt fel. Semmi hátrányt nem jelenthet. Mindenkinek meg van a joga hozzá, hogy lottózzon.
7/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem nezi senki. En is lottoztam kb 3x, az utolson ki is huztak, de akkor mar hazas voltam, es utana adtuk be a kerelmet a zoldkartya (mint hazastars), es nem volt semmi problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!