USA-ba vinném magammal a gyógyszereimet, amit szednem kell, kell ehhez valamilyen engedély?
Figyelt kérdés
2 hónapra megyek, de egy bizonyos betegségre mindig kell szednem gyógyszert, kell ehhez valamilyen igazolás? A körzeti orvostól,vagy kitől kell kérni papírt?2010. aug. 11. 15:07
1/4 anonim válasza:
Igen. Attól az orvostól aki ezeket felírja. Ha általános fájdalom csillapítok akkor is kell, mert magyar nyelvet nem értik és vannak olyan gyógyszerek amik drog alapból készülnek.
2/4 A kérdező kommentje:
de akkor most angolul kell? mit csináljak akkor, nem várhatom el az orvostól, hogy lefordítsa nekem.
2010. aug. 11. 16:15
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy milyen betegsegrol van szo. Ha sima cukorbetegseg, magasvernyomas vagy ilyesmi, abba nem fognak belekotni, meg kerdezni sem rola. Az en rokonaim gyakran jarnak hozzam, gyogyszereiket is hozzak. Ilyen kerdes sosem merult fel. Kicsit tulizgulod.
4/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék!Pl.pszichiáter által felírt nyugtatót,kedélyállapot-javítót kivihetem?Hogy várjam el az orvostól,hogy angolul írja???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!