Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mikor menjek ki?

Mikor menjek ki?

Figyelt kérdés

Minden álmom hogy megnéuhessem Amerikát, és úgy kb. az egész földet körbeutazzam. Csak az a bökkenő, hogy mindezt fiatalon szeretném, úgy gondolom sokkal izgibb. Arra gondoltam, hogy a gimit befejezem itthon, és majd egyetemre mennék ki az USA-ba. Az még úgy korban jó, és kezdésnek ahhoz is, hogy körbeutazzam a földet? Egyáltalán meddig számít valaki fiatalnak? a harmincas évek még azok?

16/L

2015. jan. 31. 21:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
afrikát inkább felejtsd el. new york rendben van, de mint mondtam menj diákmunkára oda. Kapsz pénzt is, és megnéztek pár helyet. ha meg nem akarsz dolgozni akkor ne is akarj ilyen helyekre menni. esetleg suli mellett már most elmehetnél diákmunkára. ha most elkezded összetudsz spórolni nyárig elegendő pénzt.
2015. febr. 5. 11:28
 22/26 anonim válasza:
Nekem is ez a nagy álmom:) és egyébként én is szeretek ruhákat vásárolni-mint a legtöbb lány:D- de szerintem egyes turkálókban is lehet nagyon jó kincseket találni pl Háda és Cream üzletek. Ha fontos neked a márka, ezekben a boltokban is lehet nagyon jó cuccokat találni, jó árban pl nekem sok zarás, mangós és h&m-es cuccom van ezekből a boltokból. És az a lefurább, hogy ezeket a cuccaimat szokták a legtöbben megdicsérni. De egyébként ha megveszed a basic cuccokat, akkor egy kis kreativitással bármit feldobhatsz, csak pár sál, különbőző kardigánok, és egyéb alap kiegészítők kellenek, és máris stílusosan nézel ki hétköznapi cuccokban is:) a nyári munkáról annyit, hogy a lakhelyeden keress meg egy ezzel foglalkozó diákszövetséget és ők szólnak ha van valamilyen munka. Kiutazni amúgy önkéntesként is sok a lehetőség, és azon kívül, hogy világot látsz, még segítesz is. Engem ez vonz a legjobban, ha taálok valamilyen weboldalt elküldöm neked:) Hátizsákos turistaként, olcsó szálláshelyeken megszállva vagy couchsurfingelve is utazgathatsz. Nagyon sok lehetőség van, sok sikert hozzá! :)
2015. febr. 5. 15:32
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek:)

Ú légyszi akkor ha találsz ilyen oldalakat + hátizsákos turista + couchsurfing küldd el:) így hallottam róluk, csak nem posntosan tudom, hogy hogy is van. Ez az önkéntes meló sem lehet rossz, ilyenek mennek pl Afrikába ételt osztani ugye?

Hát igen a nyelvek. A második nyelvem a német, gondolom akkor ezzel sem megyek sokra:D min1 nem is szetem, csak muszály volt felvenni. A japán viszont vonz, csak azt is max csk Japánban tudom használni, meg eszméletlen nehéz lehet. Ennek az orosznak meg még akkor utána kéne néznem.

2015. febr. 5. 20:50
 24/26 anonim ***** válasza:
diákmunka szövetkezet amivel kiutazhatsz az usaba, CCUSA és campleader. Ha igazán kiszeretnél menni akkor ők majd segitenek.
2015. febr. 5. 22:22
 25/26 szabina555 ***** válasza:
ha tőlünk várod azt, hogy belinkeljünk neked mindent, milyen önkéntes oldalak vannak, mi a couchsurfing, stb. akkor nem vagy elég talpraesett ahhoz, hogy körbeutazd a világot
2015. febr. 6. 18:10
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy csak ti linkeljetek. Én is keresgetek, de hátha ti találtok valamit, ami az én figyelmemet elkerülte.
2015. febr. 7. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!