Menjek Amerikába vagy nem?!
Figyelt kérdés
Kaptam egy lehetöséget az élettöl... 17éves vagyok, 18éves haveromnak a nevelöapja kint lakik és dolgozik amerikába.. haverom kint volt most nyáron, de egy hónappal hamarabb hazajött mert unatkozott kint... Most kitalálta, hogy mi lenne ha velemennék, jövö nyáron(2014). Azt mondta hogy ha csak a pénzen mulna az egész akkor fizeti nekem, kint tudnánk dolgozni a nevelöapjánál, tudnánk ott lakni, és kaja is van dögivel nála..Azért kicsit megijedtem, hogy 2 honapig tavol az otthonomtol, csaladtagoktol, de az is bennem van hogy almom h kijussak, és azért ez egy nagy lehetöség.. mellesleg jönne velünk az anyja is.2013. okt. 3. 20:43
1/6 anonim válasza:
Na azért ilyen könnyen nem lehet kimenni.
mi azon álom hogy USA??? Sosem értettem...
Ez egy munka lenne..kvázi nem turista módszerrel mehetsz ki.
Azt mi van ha átverés...és "rabszolga" leszel?
Vagy ennyire rózsaszín köd?
2/6 A kérdező kommentje:
ennyire analfabéta embereket nem ez volt a kérdés.. Azt kérdeztem, hogy szerintetek most kimenjek Amerikába vagy nem? Kint ellennénk haverommal mellette be is tudnánk segiteni a nevelöapjának, és még lenne plusz költöpénz...
2013. okt. 5. 08:29
3/6 anonim válasza:
szerintem menj
nekem is régi álmom de sajnos nálunk nincs a családba/baráti körben gazdag amcsi rokon :D
sokan mondják h nem is olyan jó mint hisszük de ha így is van nyelvet tanulni más kultúrát megismerni mindenképpen megéri
6/6 anonim válasza:
Én, de szívesen mennék, noha brit angollal kiutálnának munkahelyről :D
Szerintem hallgass a szívedre, mit diktál? Maradj vagy menj?
Én azt mondom egy próbát megér, legalább világot látsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!