Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » U. S. A ba utazáskor hogyan...

U. S. A ba utazáskor hogyan megy az átszállás?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná nekem? :) repültem már de nem egyedül és nem átszállással és most egyedül kell majd és át kell szállnom a Párizsi reptéren. Online fogom megvenni a jegyeket. Ezeket ki kell nyomtatni sima nyomtatóval? és a csomagjaimmal mi lesz? Úgy hallottam hogy az USA ba utazáskor nem teszik át automatikusan a bőröndöt mint egybként. Ez igaz?

2014. dec. 18. 17:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ha megvan az online jegyem akkor is oda kell mennem a reptéren a check in pulthoz?
2014. dec. 18. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyben vetted meg a jegyedet, tehát Budapest-New York-ot, párizsi átszállással, akkor nem kell foglalkoznod a bőröndjeiddel, átrakják azokat Párizsban, a reptéren.

Ha külön vetted a jegyeket, tehát Budapest-Párizs, és Párizs-New York, akkor mindent 2-szer kell megcsinálnod, azaz biztonsági ellenőrzés, csomag, stb.

"Úgy hallottam hogy az USA ba utazáskor nem teszik át automatikusan a bőröndöt mint egybként. "

Ez csak abban az esetben van így, ha az USA-ban szállsz át egy másik gépre.

2014. dec. 18. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Elozo jol irta, csak megerositeni tudom.

Bud - NY jegynel nem kell a boronddel foglalkozni. De ha pl. Bud LA mesz es NYban szalsz at, akkor kell a boronddel foglalkozni, de ugye mar nincs kozvetlen jarat BUD es USA kozott, ugyh ez a veszely mar nem fenyeget.

Nem kell kinyomtatni jegyet. Kapsz majd egy igazolo emailt a jegyvasarlasnal es ennyi. Ha tudod, meg otthon 24 oraval utazas elott becsekkolsz es kinyomtatod a boarding pass-t, de ha nem sikerul, akkor odamesz a check in pulthoz a repteren es a neni majd kinyomtatja neked. Vagy kinyomtatod a repteren talalhato automatanal. Utana azzal odamesz a pulthoz es feladod a borondot.

Csabito lehet ha talalsz nagyon olcso jegyet Bud Parizs kozott, hogy megvedd es vegyel kulon Parizs NY jegyet, de a fejfajast nem eri meg. Ugyanis ha a Bud Parizs gep kesve indul es lekesed a Parizs NY gepet, akkor vehetsz magadnak egy uj repjegyet.

Ha Bud NY jegyet veszel, mindegy hogy hanyszor es hogy hol szallsz at, a legitarsasag felelos az utaztatasodert es azert, hogy igy vagy ugy de te Bud-rol NY-ba erj, es ha keses van, akkor feltesznek a kov. jaratra.

2014. dec. 18. 19:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és érthető válaszokat :) egyébként LA ba megyek de ez akkor nem változtat a dolgokon ha jól értettem :) és akkor ha itthon kinyomtatom a beszállókártyát akkor azzal ugyan ahhoz a pulthoz kell mennem ahol a jegyet is venném de már csak azt és a bőröndöt kell odaadnom igaz?
2014. dec. 18. 20:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és lehet akármennyire is csábító ára a külön jegynek azt meg se néztem, még így is félek hogy nem fog minden úgy menni ahogyan kéne, nem vagyok én annyira talpraesett hogy Párizsban jegyet vásároljak :D
2014. dec. 18. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

En LA-ben lakom es tobbszor utaztam. Volt hogy nem tudtam a beszallokartyat kinyomtatni es akkor odamentem a pulthoz es a neni azt is elintezte meg a borondot. (ugyanaz a neni)

Volt hogy kinyomtattam otthon a beszallokartyat es azzal meg a boronddel mentem a nenihez, o bevette a borondot, adott egy borond cetlit es hello.

Legutobb (most nyaron) szinten nem tudtam becsekkolni es a repteren az automatat (kiosk) hasznaltam es utana vittem a borondot a nenihez.

Nem lesz semmi gond, ne izgulj ;) Biztos lesz a pesti gepen olyan, aki LAbe jon, nyugodtan baratkozz, marcsak olyan szinten, hogy legalabb Parizsban segitsetek egymasnak ha kell. De ha nincs senki magyar es panikba esel, akkor barmelyik egyenruhashoz (repteri dolgozohoz) oda mesz, mutogatod a beszallokartyat es ok majd segitenek. Anyu is igy csinalja mikor egyedul utazik hozzam, zero angol tudassal.

2014. dec. 18. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) nagyon sokat segítettél így azért mégis csak nyugodtabb vagyok :)
2014. dec. 18. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Es mi van ha bacsi van?
2014. dec. 18. 23:13
 9/10 serenity* ***** válasza:
56%

Atrakjak a csomagokat,nem szamit h hol szallsz at.Legutobb Amsterdam es Atlanta-ban szalltam at,2 nagy boronddel utaztam.Az Atlantabol Tampaba tarto jaratomat pl lekestem de siman atraktak a kov. jaratra.

Egy dolgot meg megemlitenek amivel szamolhatsz,a repulon kitoltetnek mindenkivel egy I-94-est.

Itt le tudod tolteni a formot(minta)ha tanulmanyozni szeretned:

[link]

2014. dec. 19. 15:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha bácsi lesz akkor szerintem fogom magam és kisétálok a reptérről és lefújom az egészet..... Egyébként köszi az utolsónak hogy szóltál erről a papírról de ezt miért kell kitölteni vagy ez micsoda?
2014. dec. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!