Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hamarosan Észak-Amerikába...

Hamarosan Észak-Amerikába fogok utazni, milyen gyakran maradnak le a bőröndök a csatlakozásról?

Figyelt kérdés
Magyarul, én elérem a 2. gépet, ami már elvisz az utazási célhoz, de a bőröndöket nem sikerült feltenniük a gépre. Ilyenkor mi a helyzet? Hogyan kapom meg a bőröndöt, és mennyi idő után?

2014. jún. 28. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Eseteken döntő többségében nincs ebből gond. Biztonság kedvéért írd rá a címedet, telefonszámodat.
2014. jún. 28. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit vársz tőlünk, vagy ha azt mondjuk 98% az esélye hogy nem marasd le a csomagod, azzal mit kezdesz...

Nekem már maradt le így csomagom, de néhány nap elteltével kivitték.

Fehérneműt és alap dolgokat tegyél a kézipoggyászba.

2014. jún. 28. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :) Nem, nem %-os pontosságot kérdeztem rá, hanem gyakoriságra. Ha sokan írják, hogy megtörtént velük egy adott járaton, vagy több ismerősével is előfordult már, akkor nagyon átvariálom majd a bőröndben, hogy mit szállítok azzal, és mit a kézipoggyásszal.
2014. jún. 28. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért messze nem mindennapos az ilyesmi.
2014. jún. 28. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért ez nem gyakori, ha normális átszállási időt hagysz magadnak. Mondjuk 2 órát. Ha ennél kevesebbet (1-1,5 órát), nagyobb az esélye, hogy a bőrönd nem kerül át a másik gépre. Párom nagyon sokat utazik (az elmúlt 3 évben sztem több mint 100x repült), eddig 1x maradt el a bőröndje. A bőröndje a következő géppel jött.

Remélem megnyugodtál :P

2014. jún. 29. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Sigh. Hat nem mindegy rajtad kivul hany emberbe csap a villam ha beled csap?

Ugy csomagolj hogy ha hotelben kell ejszakaznod a borondod nelkul akkor ne legyen gond. Egy valtas alsonemu sok helyet nem foglal. (En a repteri zuhanyok miatt tartok egy mikroszalas torolkozot is magamnal, sulya semmi, de jol johet.)

2014. jún. 29. 02:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igen kezdek megnyugodni! :)akkor az arany tömbjeimet nem a feladott bőröndbe viszem majd, hanem a kézipoggyászba... ;D
2014. jún. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!