Hamarosan Észak-Amerikába fogok utazni, milyen gyakran maradnak le a bőröndök a csatlakozásról?
Nem tudom mit vársz tőlünk, vagy ha azt mondjuk 98% az esélye hogy nem marasd le a csomagod, azzal mit kezdesz...
Nekem már maradt le így csomagom, de néhány nap elteltével kivitték.
Fehérneműt és alap dolgokat tegyél a kézipoggyászba.
Azért ez nem gyakori, ha normális átszállási időt hagysz magadnak. Mondjuk 2 órát. Ha ennél kevesebbet (1-1,5 órát), nagyobb az esélye, hogy a bőrönd nem kerül át a másik gépre. Párom nagyon sokat utazik (az elmúlt 3 évben sztem több mint 100x repült), eddig 1x maradt el a bőröndje. A bőröndje a következő géppel jött.
Remélem megnyugodtál :P
Sigh. Hat nem mindegy rajtad kivul hany emberbe csap a villam ha beled csap?
Ugy csomagolj hogy ha hotelben kell ejszakaznod a borondod nelkul akkor ne legyen gond. Egy valtas alsonemu sok helyet nem foglal. (En a repteri zuhanyok miatt tartok egy mikroszalas torolkozot is magamnal, sulya semmi, de jol johet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!