Mivel üssem el az időt a repülőtéren?
ma 17:40 - hahahaha, koszi, ez nagyon jo volt :D
Menj be duty free boltba es fujd magadra a parfumoket... de a melletted ulok a gepen nem biztos h orulni fognak a "husveti locsolo" szagodnak ;)
bisztos,hogy nem kell várni 7 órát..
általában 1-2 órát kell várni és ha akkor is unatkokzol akkor itt van pár ötlet:bisztos van a közelben egy bolt és vásárolj...vagy játsz a telefonoddal..vagy ha vmi látnivaló van a közelben nézd meg és tuti h nem kell több mint egy fél napot várnod...
Én többször ragadtam már hosszú órákat reptéren.
Ilyenkor a következőket szoktam csinálni:
- Ha nappal van, körbejárom az összes boltot (többször)
- Megtervezem az időt: mikor fogok enni valamit, mikor iszom egy teát... Úgy csinálom, hogy feldaraboljam vele az időt
- Viszek laptopot, ha van konnektor, lehet rajta filmet nézni
- Könyvet olvasok
- Mindig megismerkedek ott valakivel, akivel lehet beszélgetni
- Rejtvényt fejtek
- Naplót írok az élményeimről (értelemszerűen akkor, ha már előtte is voltam valahol, és van miről írni)
utolsó, miért vagy benne olyan biztos, hogy nem kell várni 7 órát??? neki van jegye, nem neked..
amúgy, ja, olvass, vigyél rejtvényt, hallgass zenét, játssz.. de ha meg lehet oldani, tényleg inkább menjetek be a városba. viszont az a hét óra nem lesz teljesne hét óra, mert felszállás előtt azért kb. egy órával ott kell már lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!