New York JFK-ből mennyi idő bejutni Manhattan-be?
ha már túljutsz az ellenőrzésen utána olyan 45-55 perc alatt vagy benn taxival.
az ellenőrzésen az átjutás pedig szerencse kérdése, ha peched van, és egyszerre sok a nemzetközi járat érkezik egyidőben, akkor elég sokáig elhúzódhat. nekem a rekordom 4 óra volt tavaly októberben(gépről kiszállástól a kijáratig). de volt már 40 perc is.
szörnyű drága? 70 dollár a reptérről manhattanig (inc. tolls and tip)
szerintem ez nem drága
de alternatíva lehet az airtrain
Én egyszer még belföldi járatnál is vártam 2 órát... a JFK-n simán kifoghatsz egy olyan időszakot, mikor nagyon sok nemzetközi gép érkezik, és akkor bizony sokáig tarthat, míg kijutsz. (Ez mondjuk az én esetemre nem volt magyarázat, mert semmi ellenőrzés nincs már, de ez most mindegy...:D)
Ahogy írják, szerencsén is múlik. A legfontosabb az, hogy mennyi idő alatt érsz ki a géptől a kijáratig. Onnan már taxival akár 30-40 perc alatt bent lehetsz... nyilván, ha nincs valami váratlan (baleset, útlezárás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!