Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Be lehet jutni a Bermuda...

Be lehet jutni a Bermuda háromszögbe?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdeztem mert a neten azt olvastam hogy aki odamegy az nembjön vissza többet.de ahol a neten a térkép jelöli a háromszöget ott vannak lakott szigetek.vagy rosszul tudom? És vannak olyan szigetek hogy Bermuda szigetek.és az lakott.akkor most ez hogy van? Ja és nyugodtan lehülyézhettek de mondjátok meg az értelmes választ mert érdekel.

2014. okt. 8. 18:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi.Ja és ezt nem gúnyból mondom.tudom hogy hülye vagyok.hidd el szeretnék okosabb lenni.nem tehetek róla hogy ilyen vagyok.mondjuk az mellékes hogy (7-es vagyok) eddig mindig kitűnő voltam.nagyon sok ötösöm van.a tanárok szeretnek.az osztaly egyik legjobb tanulója vagyok de igazad van hülye vagyok.és most biztos azt hiszed hogy ezt gúnyból mondom de nem.és ha nem akarod nem hiszed el a te dolgod.

És vannak olyan dolgok amikben hiszek.ez meg az én dolgom.

2014. okt. 11. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Na látod, így már teljesen más, hogy magadat hülyézed le!

Amúgy jártam a Bermuda háromszögben hajóval, és mint látod, vissza is jöttem épségben.

Ennek ellenére nem tudják a mai napig sem megfejteni a sokszáz(!) rejtélyes eltűnést.

Pl. amikor komplett katonai repülőraj tűnt el, avagy igen nagy méretű hajóknak is nyoma veszett.

2014. okt. 12. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó neked.Én is szívesen elmennék.
2014. okt. 12. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóljak, ha megyek legközelebb??

:)

(Bár szerintem a kérdésed alapján gyerekkorú lehetsz még. Ebben az esetben viszont majd csak a szüleiddel mehetsz még egy jó darabig.)

2014. okt. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!