2in1 kérdése:
Szerintetek fel lehet vinni a repülőre a szendvics (bermuda) sütőt?
Figyelt kérdés
Holnap indulunk Görögországba, és seholsem találom, hogy ilyen jellegű műszaki cikkeket fel lehet e vinni a gépre vagy a feladott poggyászban.2011. júl. 7. 13:08
1/2 anonim válasza:
A feladott pogyászba szinte bármit bele lehet tenni (kivéve amivel fel tudnád robbantani a gépet, egy szendvicssütő az nem ilyen). Én például Kanadába egy csomó műszaki cikket vittem ki. Csak arra figyelj, hogy ne a kézipogyászba legyen (habár véleményem szerint akár ott is fel lehet vinni, de az már mondjuk gyanús lehet, hogy miért kézbe cipeled) Legrosszabb esetben meg kell mutatnod mi van a bőröndben, de ez nem minősül olyan tárgynak amit elkoboznának. Szóval ha kinyittatják a csomagod, az inkább ilyen rutinellenőrzés (nagyon ritka). Piát kaját is csak a nagybőrönbe tehetsz! Erre figyelj, mert azt mindent elvesznek a kézipoggyászból. Kisolló szemcsipesz semmi ilyesmit ne tegyél kézpoggyászba, krém testápoló is necces festékek is, ha ilyet akarsz magadnál tartani csak tökéletesen zárodó zagcskóban kis méretűeket lehet. Javaslom inkább add fel azt is a nagy bőröndbe. Remélem tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösziköszi!
2011. júl. 18. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!