TESCO-ban vett Fila táskával rendelkezők! Mekkora a kézitáska mérete? Felvihetem repülőre?
Konkrétan ezé érdekelne. Nemsokára utazok repülővel (Easyjet), és a kézipoggyász max. 56x45x25 cm lehet. Ez a táska belefér? Nekem nincs ilyen, ezért kérném, hogy akinek van, legyen szíves mérje le kitömve! Konkrét méretek érdekelnének, mert ettől függ, hogy megveszem-e. Köszönöm szépen előre is!!!
Igen, kabinméretű, én is vettem.
Egy másik kérdésnél írták, hogy a Ryanair-es keretbe is bőven belefért.
Kereke..? Ennek nincs kereke!
Egyébként én ezzel utaztam, jó volt, s bár eléggé ki volt tömve, még befért a szélessége :D
Kedves tegnapi kérdező, ha a bőröndre gondolsz (és nem a gurulós sporttáskára), akkor bátran állíthatom, hogy tökéletes és elfogják fogadni! Én a nyáron már két légitársasággal is utaztam, mindkettőnél jól megnézték a kézipoggyászokat, de az én fila kis bőröndömre első pillantásra azt mondták hogy tökéletes mindkét alkalommal. (nyár végén újabb két élménnyel leszek gazdagabb, majd megírom volt e gond)
A wizz air-nél pláne nem kötekednek általában 1-2 centivel. Valahol olvastam hogy valaki az ryanair rácsába próbálta bele és még lötyögött is, szóval nem kell aggódni, nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!