Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » TESCO-ban vett Fila táskával...

TESCO-ban vett Fila táskával rendelkezők! Mekkora a kézitáska mérete? Felvihetem repülőre?

Figyelt kérdés

[link]

Konkrétan ezé érdekelne. Nemsokára utazok repülővel (Easyjet), és a kézipoggyász max. 56x45x25 cm lehet. Ez a táska belefér? Nekem nincs ilyen, ezért kérném, hogy akinek van, legyen szíves mérje le kitömve! Konkrét méretek érdekelnének, mert ettől függ, hogy megveszem-e. Köszönöm szépen előre is!!!

2011. júl. 25. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Az enyém méretei: 48x35x21 Nekem ez szerszámokkal meg mérőműszerrel van tele szóval. De attól is függ hogy mit akarsz belepakolni, ha ruhát vagy sminkcuccot vagy egyéb mást akkor akár kisebb is lehet. Én a helyedbe vinnék magammal egy mérőszalagot és megvásárlás előtt lemérném, lehetőleg vigyél magaddal valakit aki tartja neked, hogy minél pontosabb méreteket kapj.
2011. júl. 25. 17:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben mérem én, de ha nagyobb számokat adtál volna meg, nem utaznék be egy innen messze fekvő városba faluból :):) Köszönöm, akkor veszem!:)
2011. júl. 25. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, kabinméretű, én is vettem.

Egy másik kérdésnél írták, hogy a Ryanair-es keretbe is bőven belefért.

2011. júl. 25. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy a bőröndjük tökéletes kézipoggyász méret pl malévhoz, ahol a méret 55x40x20 lehet azt hiszem, valószínűleg ez is tökéletes, mivel ez egy kicsit kisebb táska. Mélységre mindenképpen mérd meg, hogy ha nagyobb is, legalább ne tömd ki totálisan, hogy beleférjen a 25 cm-be.
2011. júl. 26. 23:42
 5/10 anonim válasza:
wizz airnél valaki utazott már vele? (már mint a fila görgőssel) Vagy tudja-e, hogy elfogadják-e? A mérete pont akkora, mint az előírásban 55x40x20 csak 1 max 2cm-t lóg ki a kereke és a fogókája.
2011. aug. 25. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, az jó méret a wizzair-nél is.
2011. aug. 25. 09:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Kereke..? Ennek nincs kereke!

Egyébként én ezzel utaztam, jó volt, s bár eléggé ki volt tömve, még befért a szélessége :D

2011. aug. 26. 08:47
 8/10 A kérdező kommentje:
OKÉ BOCS vagy vagyok :D Görgőssel.. :D Bocsi!
2011. aug. 26. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:
*vak. szuper, még írni sem megy:)
2011. aug. 26. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves tegnapi kérdező, ha a bőröndre gondolsz (és nem a gurulós sporttáskára), akkor bátran állíthatom, hogy tökéletes és elfogják fogadni! Én a nyáron már két légitársasággal is utaztam, mindkettőnél jól megnézték a kézipoggyászokat, de az én fila kis bőröndömre első pillantásra azt mondták hogy tökéletes mindkét alkalommal. (nyár végén újabb két élménnyel leszek gazdagabb, majd megírom volt e gond)

A wizz air-nél pláne nem kötekednek általában 1-2 centivel. Valahol olvastam hogy valaki az ryanair rácsába próbálta bele és még lötyögött is, szóval nem kell aggódni, nem lesz gond!

2011. aug. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!