Lehetséges hogy egy lezuhant UFÓ van a Bermuda háromszögbe a tenger alatt?
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam neten meg nézegettem a tv-be ezt a Bermuda háromszöges témát és arra gondolok, hogy rájöttem mi lehet az oka a jelenségnek.
Tunguzkán egy UFÓ zuhant le( mondják ezt tudósok is), neki volt rádióaktív szennye és olyan meghajtása amitől másképp nőnek ott a fák, szóval a mélybe esett egy nagy fejlettségű antigravitációs téridőmeghajtású UFÓ, amelyik fajba tartozó nagyon fejlett és csak ritkán járnak ide.
Az a mélybe zuhant és meghaltak a pilótái, de maga a jármű nem állt le, nullponti energiával működik még most is és antigravitációs teret hoz időnként létre, ami a hibás működéséből ered, ez az antigravitációs tér okozza a katasztrófákat és eltünéseket.
Szerinted is lehetséges ? Mit szólsz ?
2012. nov. 27. 18:35
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt már régen olvastam.
2012. nov. 27. 18:52
3/9 anonim válasza:
Persze, csak az a baj, hogy te nem voltál rajta.
4/9 A kérdező kommentje:
Sabaj, majd megfejtem Csillusz a rejtélyt és beírnak :D
2012. nov. 27. 19:16
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy most azt gondoljátok, hogy menjek el sci-fi írónak & fantasztikus regényekbe írjam le az elméleteimet, mert ilyen nem lehet, de gondold végig teljesen logikus hogy ez a valóság.
2012. nov. 27. 21:30
6/9 anonim válasza:
beszéld meg a 404-es haveroddal!!!
8/9 anonim válasza:
Látod ez ilyen egyszerű..gratulálok írj a Fókusznak...
9/9 Ila7 válasza:
A különböző tér-idő dimenziók között keletkeznek találkozási, átlépési pontok. A Bermuda-háromszög is egy ilyen. De ez sajnos nem túl stabil, így a tér és az idő elég megbízhatatlan itt. E miatt tűnhetnek el, vagy bukkanhatnak fel ott tárgyak, repülők, hajók. Zavarodnak meg műszerek, amik aztán balesetekhez vezethetnek. Mivel teéjesen véletlenszerűen viselkedik, ezért kíséletezni sem igen lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!