Kubába szeretnék utazni, a repülőgép kikerüli a Bermuda-háromszöget?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 12:52
1/5 anonim válasza:
nem, beszippanthat de ne aggódj nem sokáig szenved az ember.
Cristofel
2/5 anonim válasza:
A Bermuda -háromszögben eltűnt repülök csak a filmekben, regényekben vannak. Rendszeresen járnak arra utas szállító repülök, így ha a te gépednek arra van az útvonala, akkor nem fogja kikerülni.
Most biztos jön majd valaki a ezotéria oldalról, akit ott raboltak el az ufók, de visszahozták. Sajnos.
Ha többet akarsz tudni róla, akkor olvasd el ezt:
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szolóhoz! :D
4/5 anonim válasza:
5/5 peti4000 válasza:
Januárban megyünk Kubába barátnőmmel és megerősíthetem, hogy nem kerülik el a Bermuda-háromszöget.
Viszont, ha ez vigasztal már kétszer átrepültünk a térség felett, egyszer Jamaika egyszer pedig Antigua és Barbuda volt a cél.
Ja és még mindig itt vagyok, tehát nem nyelt el semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!