Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valaki aki repült már Angliába...

Lillu:3 kérdése:

Valaki aki repült már Angliába? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Előre is kérem hogy aki nem tud segíteni és csak megsérteni vagy valami kritikát akar mondani az nyomjon tovább és ne írjon inkább semmit köszönöm....

Na szóval azt szeretném megtudni hogy aki repült már Angliába az eltudná nekem mondani a tapasztalatait?(repülés,leszállás,ilyesmi,köszönöm!)

2014. szept. 11. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni de szerinted van valami specifikus dolog az Angliába való repülésben vagy a leszállásban? Szerinted eltér pl a Bécsbe való repüléstől?

Egyáltalán mire gondolsz a "repülés", "leszállás" kapcsán?

2014. szept. 11. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
nem bántani akarlak, de semmi specifikus nincs egy angliába repülésnél. rengetegszer repültem már, semmi különbség nincs aközött hogy Angliába repülsz, Olaszországba, vagy épp máshova. Maximum a géptípus különbözhet.
2014. szept. 11. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont olyan mint ahogy az ember elképzeli. Egy ideig felfelé mentek, egy ideig egyenesen, egy ideig lefelé. Viszont menet közben fogalmad sem lesz épp hol vagytok amíg el nem éritek a tengert.
2014. szept. 11. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Kicsim, nem sertegetni akarlak, de Eszak-Amerika kategoriaban megis milyen valaszt varsz az Anglia kerdesedre?

En pl. eltem ott 3 evet. De elotte turistaskodni is voltam. Milyen a repules? Ugyan olyan, mint mikor Europa tobbi orszagaba repultem, csak itt sokkal tobben beszeltek angolul, mint pl. a francia reptereken...

Leszallas? Razos, neha sima, neha bukkanos, mikor milyen.

Ilyesmi? Nem tudom milyesmire gondolsz.... Sokat esett... azt utaltam.

2014. szept. 11. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Pesten felszálltam a Wizzair gépére, amely egészen London-Lutonig vitt.

A repülés gyorsan elment, a leszállásnál egy kicsit döccent a gép, amikor a kerekek földet értek. Utána még pár percig jött-ment a gép a földön, amíg végül a kijelölt helyen megállt és leszállhattunk. Utána birkanyáj módjára elindult a tömeg a repülőtér épületébe, ahol aztán az angol feliratoknak engedelmeskedve szépen sorba álltunk, majd a határőrnek megmutattuk a személyit. A határőr nagyon szorgosan leellenőrizte, hogy valóban azok vagyunk-e, akiknek tűnünk az iratok alapján. Mikor megnyugodott, hogy nem vagyunk sem körözött bűnőzők, sem terroristák, akkor széles mosollyal visszaadta a személyit, amire azt mondtam "thank you" és "bye". Ezután szintén az angol feliratokat és az újabb birkanyájat követve elindultam a bőröndömért, amelyik pár perc múlva megjelent a futószalagon. Gyorsan leemeltem, hogy ne keringjen körbe-körbe és mentem tovább az Exit feliratokat követve, mígnem a kijárathoz értem, ahol már várt életem párja, aki aztán autóval vitt haza.

A leszállástól számítva kb. 30 percbe telt, amíg kiértem a repülőtérről.

A tapasztalataim nagyon jók, eddig mindig beengedtek az országba és a bőröndöm sem veszett el :)

2014. szept. 11. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!