Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esélyem van kijutni az...

Mennyi esélyem van kijutni az Egyesült Államokba? (Los Angelesbe)

Figyelt kérdés

Van érettségim

Élelmiszeripari végzettségem

Van két év munkatapasztalatom

És nem élősködni hanem normálisan dolgozni szeretnék kiköltözni

Mennyi esélyem van így kijutni?

2014. szept. 6. 20:35
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
A kozvetitok minden igernek,de probald ki nyugodtan.Repjegy,a szallad 500-600$agy vagy szoba vagy igetret csak egy honapra,fozni tudsz vagy olyant ketrsel.A kaja alapanyag 3x annyi mint otthon es kesz.Az hozza teszem ,hogy en meg sokkal dragabban sem kaptam meg szallast.Az ido jobb szerintem.2 hete meg furodtem az oceanba.A tercsi 20-30eft /ho .Egyebbken fiuknak szinte biztos,hogy nem fizetnek ki. A CSajokat is atvagjak csak ok jobban viselik.
2014. szept. 20. 05:27
 42/44 anonim ***** válasza:
Ha faj az igazsag,had fajjon!Ugy sincs eleg ver a pucatokba,hogy kigyertek!Csak kis nyegleg vagytok es pitizni tudtok,hogy valaki megszanjon benneteket.En itt kintnt is azt mondom,hogy szegyenlem,hogy Magyar vagyok,ha tehetem mindig letagadom.
2014. szept. 20. 05:38
 43/44 anonim ***** válasza:

Én meg helyetted szégyellem magam, hogy ilyen emberként és ilyen helyesírással mint magyar lépsz fel, és hozzájárulsz ahhoz, hogy a lehető legrosszabb kép alakuljon ki rólunk.

Kivéve persze, hogy kamu az egész. Egy fenét vagy te Amerikában. :) Itthon ülsz Magyarországon a szobádban, épp hétvége van, unatkozol, mert nincsenek barátaid sem, és ezért itt trollkodsz. Ha, és vagy kb. 12 éves. :D

2014. szept. 20. 07:44
 44/44 anonim ***** válasza:

""#36 Az USA piacát védik az olcsó munkaerőtől."2

-Miért védenék !?L...f..szt védik ..!

Amerikaiak is ugyanolyan emberek mint az európaiak.Azok is "pénzből" élnek mint mi.Keresik az olcsót.Természetes.

Én se fizetek kétszer annyit ugyanazért a szolgáltatásért ha felannyiért megkapom. H...je lennék ... Száz rugóbol felujitották a fürdőszobám nyomvonal kiépités vizvezeték alapszerelés becsövezés,csövek begipszelése, csempézés járolapozás, festés szerelvényezés mosdókagyló zuhantálca bekötés stb . Ki a fszt érdekel,az h ki csinálja meg melót !? Egy lényeg: OLCSÓ LEGYEN

Márpedig olcsóbb mindig lesz ez a piacgazdaság Kapitalistáknak pedig csakezszámit semmi más.Mi tőbb legyen sokkal olcsóbb...Fogyasztói társadalomban csak ez számit semmi más.Többi meg le van sz...rva

2017. júl. 26. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!