Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esélyem van kijutni az...

Mennyi esélyem van kijutni az Egyesült Államokba? (Los Angelesbe)

Figyelt kérdés

Van érettségim

Élelmiszeripari végzettségem

Van két év munkatapasztalatom

És nem élősködni hanem normálisan dolgozni szeretnék kiköltözni

Mennyi esélyem van így kijutni?

2014. szept. 6. 20:35
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
Kirandulni csak penz kerdese. Dolgozni szerintem nagyon nehez lesz( ha egyaltalan lehetseges).
2014. szept. 6. 20:50
 2/44 A kérdező kommentje:
Esetleg zöldkártyával?
2014. szept. 6. 20:52
 3/44 anonim ***** válasza:
90%
ha zöldkártyád van, akkor lehet esélyed. anélkül 0
2014. szept. 6. 21:04
 4/44 A kérdező kommentje:
És be tudnád linkelni a zöldkártya rgisztrációs oldalát mert én nem találom?(ahol az adataimat kell megadni meg ilyesmi).
2014. szept. 6. 21:06
 5/44 anonim ***** válasza:
90%

októbertől novemberig lehet majd regisztrálni ismét. évente cca. 200-220 magyar kapja meg a jogot a kijutásra.

Ez az egyetlen hivatalos oldal! [link]

Fizetni nem kell, esetleges kisorsolásról következő év május, június környékén értesülhetsz a fenti weblapon, a jelentkezéskor kapott kóddal. sem emailben, sem telefonon, sem levélben nem keresnek meg. ha kisorsoltak, akkor jön a neheze, mert ugyanúgy végig kell menned a bevándorlási procedúrán mint bárki másnak! rendelkezned kell anyagi fedezettel vagy munkaajánlattal, büntetlennek és egészségesnek kell lenned, stb, stb.

2014. szept. 6. 21:15
 6/44 A kérdező kommentje:
Köszi már értem tehát akkor úgy nem lehet csinálni hogy kimegyek és ott keresek munkát már itthon kezemben kell lenni a papírnak.Igaz?
2014. szept. 6. 21:17
 7/44 anonim ***** válasza:
igen, csak papírral a kezedben mehetsz ki. munkát keresni turistaként nem lehet. illegálisan persze lehet, de ha ki akarsz jutni, nem érdemes csalni!
2014. szept. 6. 21:20
 8/44 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a választ és bocs ha raboltam az idődet.
2014. szept. 6. 21:21
 9/44 anonim ***** válasza:
Nem, olyat nem lehet csinálni. Se ESTA-val, se turistavízummal nem vagy jogosult munkát keresni.
2014. szept. 6. 21:25
 10/44 A kérdező kommentje:
OK már világos zöldkártya,munkás papír stb..stb..stb értem
2014. szept. 6. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!