Mennyi esélyem van kijutni az Egyesült Államokba? (Los Angelesbe)
Figyelt kérdés
Van érettségim
Élelmiszeripari végzettségem
Van két év munkatapasztalatom
És nem élősködni hanem normálisan dolgozni szeretnék kiköltözni
Mennyi esélyem van így kijutni?
2014. szept. 6. 20:35
21/44 anonim válasza:
Ez bűncselekmény, még nálunk is, nemhogy USÁban...
22/44 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor maradhatok a normális módszereknél.
2014. szept. 7. 14:36
23/44 anonim válasza:
szerintem tökéletes nyelvtudás. Keresett szakma stb.
24/44 A kérdező kommentje:
Na jó most már értelmes választ akarok!Akkor most melyik legálisabb a sima zöldkártyalottó vagy a házasság útján?
2014. szept. 7. 14:43
25/44 anonim válasza:
Ha csak kitiltanak akkor még egész jól jártál. Szerintem kezdj el ismerkedni amerikai lányokkal neten, aztán majd meglátogatjátok egymást és hátha összejön a dolog. Egyébként egyik ismerősöm hozzáment egy itt állomásozó amerikai katonához, majd együtt visszamentek, egy kis idő múlva elváltak és hozzáment egy másik amerikaihoz de már ott kint.
26/44 anonim válasza:
Mindkettő legális feltéve hogy nem csak a ZK miatt házasodtál. Viszont a házasságnak több az esélye mint a lottónak.
27/44 A kérdező kommentje:
Köszi És tudtok olyan oldalt ahol amerikai lányokkal tudnék ismerkedni?
2014. szept. 7. 14:48
28/44 anonim válasza:
Én nem tudok de biztos vannak olyan oldalak ahol pl angolt lehet gyakorolni amerikai fiatallal, vagy mint ahogy itt is vannak ismerkedős oldalak gondolom az USA-ba is vannak. Próbálj a Google-ban keresni ilyen oldalt pl make friends in USA stb
29/44 A kérdező kommentje:
Köszi.És még annyi ha az USA-ban behívnak interjúra oda vihetek magammal tolmácsot?
2014. szept. 7. 14:54
30/44 anonim válasza:
Szerintem igen, de azt biztosan pozitívnak veszik ha beszéled a nyelvüket és nem kell tolmács. Az amerikai angol meg még könnyebb is mint a brit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!