Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi esélyem van kijutni az...

Mennyi esélyem van kijutni az Egyesült Államokba? (Los Angelesbe)

Figyelt kérdés

Van érettségim

Élelmiszeripari végzettségem

Van két év munkatapasztalatom

És nem élősködni hanem normálisan dolgozni szeretnék kiköltözni

Mennyi esélyem van így kijutni?

2014. szept. 6. 20:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Ez bűncselekmény, még nálunk is, nemhogy USÁban...
2014. szept. 7. 14:34
 22/44 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor maradhatok a normális módszereknél.
2014. szept. 7. 14:36
 23/44 anonim ***** válasza:
szerintem tökéletes nyelvtudás. Keresett szakma stb.
2014. szept. 7. 14:42
 24/44 A kérdező kommentje:
Na jó most már értelmes választ akarok!Akkor most melyik legálisabb a sima zöldkártyalottó vagy a házasság útján?
2014. szept. 7. 14:43
 25/44 anonim ***** válasza:
Ha csak kitiltanak akkor még egész jól jártál. Szerintem kezdj el ismerkedni amerikai lányokkal neten, aztán majd meglátogatjátok egymást és hátha összejön a dolog. Egyébként egyik ismerősöm hozzáment egy itt állomásozó amerikai katonához, majd együtt visszamentek, egy kis idő múlva elváltak és hozzáment egy másik amerikaihoz de már ott kint.
2014. szept. 7. 14:44
 26/44 anonim ***** válasza:
Mindkettő legális feltéve hogy nem csak a ZK miatt házasodtál. Viszont a házasságnak több az esélye mint a lottónak.
2014. szept. 7. 14:45
 27/44 A kérdező kommentje:
Köszi És tudtok olyan oldalt ahol amerikai lányokkal tudnék ismerkedni?
2014. szept. 7. 14:48
 28/44 anonim ***** válasza:
Én nem tudok de biztos vannak olyan oldalak ahol pl angolt lehet gyakorolni amerikai fiatallal, vagy mint ahogy itt is vannak ismerkedős oldalak gondolom az USA-ba is vannak. Próbálj a Google-ban keresni ilyen oldalt pl make friends in USA stb
2014. szept. 7. 14:52
 29/44 A kérdező kommentje:
Köszi.És még annyi ha az USA-ban behívnak interjúra oda vihetek magammal tolmácsot?
2014. szept. 7. 14:54
 30/44 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de azt biztosan pozitívnak veszik ha beszéled a nyelvüket és nem kell tolmács. Az amerikai angol meg még könnyebb is mint a brit.
2014. szept. 7. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!