Mennyi esélyem van kijutni az Egyesült Államokba? (Los Angelesbe)
Van érettségim
Élelmiszeripari végzettségem
Van két év munkatapasztalatom
És nem élősködni hanem normálisan dolgozni szeretnék kiköltözni
Mennyi esélyem van így kijutni?
Ráadásul csak akkor alkalmazhatnak külföldit, ha nincs olyan amerikai jelentkező, aki megfelelne.
Szóval azt a kérdést kell feltenned magadban: mit tudsz te, amit egy amerikai biztosan nem tudhat?
(Gondolom érzed, hogy anyanyelvi szintű angoltudás és valami nagyon különleges képesség nélkül ez kb. esélytelen...)
Az USA piacát védik az olcsó munkaerőtől.
Lehetőségeid:
-Kimész tanulni elvégzel egy egyetemet; amerikai diplomával van esélyed, ha egy cég alkalmazni akar (de csak esélyed)
-Nyersz a zöldkártya lottón
-Beházasodsz
Szia! En most itt vagyok,de szerintem te nehany fontos dolgot nem tudsz.
Pl.:itt nem nagyon mukodnek a telefonok,az internet sem. 8 utan leall majdnem. A szallas az gaz.Nagyon elmaradott orszag.En meg ilyen elmatadott helyen nem jartam.Olyan kb. Mint a 80-as evek Romaniaja es Anglia kevereke.De most valami nagyon rosszra gondolj.Az emberek baratsagosak es segitokeszek (amerikaiak).Sok az atveres,csalas,kinem fizetett munka es ismerkedni sem lehet konnyen a nagyvarosokban.A nok sportot csinaltak a ferfiak kirabladabol es mar videken eltuntek a feher ferfiak is csak a nok maradtak az o hazaikban az uj spanyol vagy afro hapsijukkal. Magyarorszag testverorszaga szerintem az USA. Gondold el,hogy milyen lehet! Nezd meg aztan utana gondolkodj rajta!En itt elek es meg szallast sem tudok talalni mar kethete. Es ez nem penz kerdes. Nincs vagy ami meg van hirdetve az atveres vagy lejart,vagy Magyar vagyok, vagy fiu vagyok. Sok penzt hozzal mert ugy is atvernek vagy mar az elso ejszaka kirabolnak a szallasodon,mert meg szobat sem tudsz dzerezni csak igetrteket. Udv otthon
bocsi, hogy ezt írom, de attól még hogy te ilyen gyökér vagy és téged átvágnak, stb. nem ez az alap dolog kint.
bár kétlem, hogy te valaha is jártál az USA-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!