Amerika egyetem után lehet Amerikában munkát vállalni?
> Az utolsó kanadai bizonyára nem tud aludni, hogyha hajnali 1-2 körül irogat...
Pont azert megyek hajnali harom ora korul aludni hogy az europaiakkal is tudjak beszelni :) en itthon dolgozom, magam szabom meg az idomet.
Szia!
Nem tudom, hogy még érdeklődsz-e a téma iránt, de talán tudok neked segíteni.
Kanadában jártam középiskolába, és most az USA-ba egyetemre. Ha nem tudsz ösztöndíjat szerezni, valószínűleg egyáltalán nem lesz lehetőséged befelyezni egy egyetemet az államokban. Értsd úgy, hogy csak a tandíj simán lehet 50.000 dollár félévente, ami barátok között is felette van a 10 millió forintnak. Amit jobb szívvel tudok neked ajánlani, az az egyetemi jelentkezés Skóciába, ahol angolul bszélnek, tandíj viszont nincs az első diplomájukat megszerző úniós állampolgároknak. Ha nagyon el akarsz menni, Kanadában olyan 5.000 dollár körül már mennek a félévek. ez még mindig több mint 1 millió forint. Én őszintén mondom, nem értem miért akarsz annyira költözködni. Én nem hiszem hogy ez annyival jobb lenne.
(A helyesírási hibákért és félreütésekért elnézést kérek. Kérném a kedves reagálókat, hogy a tartalmat igyekezzenek figyelembe venni, ne pedig a közlés módját!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!