1/10 anonim válasza:
Akkor éri meg, ha ott is maradsz utána, ellenben "feleslegesen" dobsz ki súlyos milliókat az ablakon.
2/10 anonim válasza:
Valóban felesleges, hiszen ha csak azért mennél ki mert azt hiszed, ott jobb az oktatás akkor tévedsz.
Más értelme pedig nem nagyon van, hacsak nem akarsz utána kint is maradni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ottmaradnék, csak az nem olyan könnyű...
2014. febr. 8. 20:53
4/10 anonim válasza:
Ilyen közgazdasági sz.rságokat megéri ott végezni, mert azoknak ott jobbak a lehetőségei, mint itt. Elenben egészségügyi szakokat, orvos, gyógyszerész, mérnök itt is lehetsz és később vándorolhatsz.
5/10 anonim válasza:
Sznobság vagy nem sznobság, mindenképp megéri! Pláne, ha multinál akarsz egyszer majd dolgozni. Persze ott is vannak jó és szar egyetemek. Egy jó egyetemről diploma = zöld lámpa egy nemzetközi multis karrierhez.
6/10 A kérdező kommentje:
És ha jó egyetemet keresek, de mégsem egy Harvard vagy Yale szintűt, akkor honnan tudom, hogy milyennek számít? Tandíj? Vagy ranglisták?
2014. febr. 12. 16:30
7/10 Juliusz48 válasza:
Ha csak az a haszna, hogy esetleg a szakirányú nyelvet elsajátítod, már megérte. Sok ember nyelvvizsgával sem tud tolmácsolni, mert nem érti miről beszél. Neked a szakmádban nem lesz problémád legalább.
8/10 anonim válasza:
Egyetemre járni manapság szerintem itthon is sznobság....:-)
9/10 A kérdező kommentje:
14:47.????????
2014. febr. 16. 19:06
10/10 anonim válasza:
sznobsag vagy nem, mindenkepp megeri. gondolj bele milyen jo angolod lesz ott par ev alatt, ezt itthonrol eselyed nincs megszerezni. sztem vagj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!