Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Volt valaki megbeszélésen,...

Volt valaki megbeszélésen, vagy munkán az USA-ban, a Váci utcai munkaközvetítőnél?

Figyelt kérdés

Kérem csak olyan írjon aki tapasztalattal bír.

Találgatások most nem érdekelnek!

Köszönöm mindenkinek!

Mosolygós,szép napot!

2014. febr. 27. 20:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

- Miért nincs az irodának telefonszáma?

Van, de ha kitesszük az oldalra, akkor rengeteg fölösleges telefonhívást kapunk.

kedves diplomas kerdezo, megis mennyibe kerult a diplomad?

2014. febr. 28. 19:26
 22/26 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti linkjeit nem értem, az egyik angliai munka, a másik kettő a figyelemfelhívó,amit már eddig is tudtam.

Utolsó magát minősíti.

A hirdetést több mint 12 ezren látták, ha mind felhívná...nos értitek.

Ha olvastátok az előző oldalukon a gyiket, akkor leírták h az első fizetésből kerül levonásra a papírok intézésének díja,az meg egyértelmű,hogy a szállást és utazást neked kell kifizetni, szóval ezt lehetne ragozni.

Mindegy azért köszönöm a válaszokat, a témát lezártnak tekintem.

Szép estét mindenkinek! :)

2014. febr. 28. 19:43
 23/26 anonim válasza:
Az az igazsag hogy csak legalisan, papirokkal lehet munkat vallalni az USA-ban magyar allampolgarnak. Az amerikai szallodatulajdonos nem vesz fol feketemunkasokat, mert hatalmas buntetest kapna erte. Ugy 15 evvel ezelott rengetegen dolgozhattak szallodakban feketen, de mara iszonyuan szigorubb lett minden. Amit ezek kinalnak, feketemunka, ne doljetek be nekik!! Dolgoztam szallodaban az USA-ban feketen es legalisan is, tudom mit beszelek...
2014. márc. 3. 01:51
 24/26 anonim ***** válasza:
hát figyelj, akkor jelentkezz rá, b...sszanak át, de ne gyere utána ide sírni...
2014. márc. 3. 09:02
 25/26 A kérdező kommentje:
CSak ide jövök majd sírni,sőt az utolsó hozzászólót privát üzenetekkel még meg is bombázom :)
2014. márc. 3. 19:30
 26/26 anonim válasza:

Egy blogon olvastam, belinkelem a feltételezett cég egyik munkatársának a hozzászólását. Az oldal pedig: [link]

"Sziasztok

Rólunk volna itt szó, és úgy érzem, hogy most már nekünk is hozzá kellne szólni. Mi üzemeltetjük az oldalt!

Csak átfutottam az írásokat, annyira nem merültem bele, de ezért írok egy pár gondolatot.

1, „Tizenöt éves gyerek szórakozik” Válasz: Élmúlt mindenki a cégnél 15.

2, „Gagyi az oldal” Válasz: Nincs szükség másra. Ezt is csak azért hoztuk létre, hogy mielőtt valaki elutazna hozzánk, legyen képe a dologról. Ezen kívül nagyon könnyű kezelni, így ezt választottuk.

3, „Nem tudunk helyesen írni” Válasz: Tényleg nem.

Ennyit a konkrét, kézzel fogható vádakról.

Régóta mondják már, hogy létezik ez a blog, de eddig nem nagyon olvastuk. Most is csak én személy szerint futottam át. A blog szerzőjének véleménye a sajátja, és ezt joga van kinyilvánítani. Ez régóta így van, és remélem így is marad. Szabad országokban élünk! Megkérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben.

Személy szerint nem bánom a blog létét. Sokan mondják, hogy itt hallottak rólunk először, és eljönnek az irodába, hogy miről is van szó. A negatív reklám is reklám.

Itt ugye legfőbb kérdés, a legális/ illegális kérdés. Nem illegális munkával foglalkozunk, de aki csak így tud, vagy akar kijutni, annak is segítünk. Nincs mindenkinek erre annyi pénze, hogy legálisban gondolkozzon. Van olyan, akinek még a jegyébe is be kell pótolni.

Nem ismerem a statisztikákat, de az enyém ez: 15 év alatt 4 ember halt meg nálunk, és nulla lett kitoloncolva. Ha ez nem így lenne, akkor nem is nagyon tudnánk működni.

Igen is lehet kint papírok nélkül élni, számlát nyitni, adózni, vállalkozni, stb. Ha valaki ebben nincs benne az ezt esetleg nem tudhatja, de amiről nem tudunk, arról ne gondoljuk azt, hogy nincs is.

A másik dolog az, hogy az elején nem is nagyon javasoljuk azt, hogy valaki ebbe fölöslegesen pénzt tegyen. Volt olyan, aki dollár ezreket költött itthon a legalitására. Kiment, és 2 hét múlva itthon volt, mert hiányzott neki a kedves haza. Javaslatom személy szerint az, hogy ha valaki még nem látta az USA-t, az menjen ki ESTA-val. Nézzen szét, tapasztaljon, aztán tervezzen. Még mindig hazajöhet 3 hónapon belül, és intézkedhet, hogy legális státusza legyen. Sajnos tudjuk, hogy ez sem végtelen időre. Igazából jó és hosszan tartó megoldás a házasság, de ebbe most ne is menjünk bele. Természetesen legtöbben maradnak feketén. Az emberek 95%-a. Élnek, dolgoznak, és pénzt keresnek. Autót vesznek, lakást bérelnek, stb. Hátránya?! Ha egyszer kilépsz az USA-ból, vissza nagy valószínűséggel nem tudsz menni. Ezen felül a keleti államokban még a rendőrnek a szemébe is mondhatod, a státuszod. Nem fogja érdekelni. A Délnyugati államokban tudom, hogy nem így van. Évente mindig van pár olyan esetünk, hogy valakit ki kell váltani a börtönből. Volt ittas vezetés, bolti lopás, stb. Ott voltam egy bírói meghallgatásnál. Bíró kérdése: Mióta van itt? Válasz: 6 éve. Bíró kérdése: Milyen státuszban? Válasz: Illegálisan! Erre a bíró: Ha hat éve van itt, nem tudja hogy kell itt viselkedni? 1200$ büntetés! Viszlát, és többé ne lássam. Kisétáltunk a bíróságról, és ennyi.

Vagy Charlestonban SC, ott van egy emigrációs iroda. A tisztek mind olyan bárokba söröznek, ahol nincsenek csak illegálisan dolgozó táncosok. Tudják, és max ingyen táncokat csikarnak ki a lányoktól.

Vagy valaki úgy gondolja, hogy ilyen nagy nyilvánosságnak kitett iroda nincs képben? Járunk be mi is a követségre papírokat intézni. Ismerik az oldalunkat, és még be is szólnak nekünk néha viccesen.

Benne vagyunk az újságokban, rádióban, TV-ben.

Dolgozik nálunk rendőr másodállásban. Georgia-i rendőr és Hillton head Island-en van nálunk konyhán. Azért ott, mert a saját államában nem dolgozhatna más munkát, de ez már SC, Tehát neki van 8 feketén tartózkodó magyar munkatársa.

Számtalan példát mondhatnék még, hogy nem olyan vészes ez a dolog. Magyarul: Nem eszik olyan forrón a kását.

Válasz

Folyt., mert nem fért be egyben.

Sok ügyfél, mindenféle céllal, tervel keres meg minket. Mi a legjobb tudásunkkal és tapasztalatunkkal mondjuk el a lehetőségeket. Választani viszont ő fog.

És akkor itt válaszoltam az „átverés” nevű vádra, ami a címe a blog-nak. Az átverés az, ha te félre tájékoztatsz valakit.

Valahol olvastam még itt olyat, hogy ki megy valaki, és munka úgy sem lesz. Havi rezsink mindennel együtt 4-500 ezer forint. ( Csak ennek az USA munka résznek ) Ha nincs kint munka, nincs 1000$ közvetítési díj. Tovább gondolom nem kell kifejteni.

Én azt gondolom, hogy rendszeres munkát biztosítani manapság még az USA ban is nagy dolog.

Ha valaki ebbe belevág, ezt tudjuk neki biztosítani. Vagy is munkát, szállást, és elfogadható életet. Ami itt nincs!

Azokat az embereket már nem is szeretném véleményezni, aki ki ment feketén, megnősült 6 év múlva, és most fröcsög a fórumokon, mert ő már azt hiszi magáról, hogy ott született az USA-ban. Ilyen is van. Ezek szánalmasak.

Én itt most nem fogok tovább senkivel vitázni erről. Ha valaki akar valamit kérdezni, keressen meg minket e-mailban, személyesen, vagy telefonon. Ja! A telefonszám kérdése. Régen volt, aztán nem, aztán igen, és most már megint nem.

Ennek van oka.. Napi 40 telefon, hogy mi lenne ha mi fizetnénk mindent, és majd ő …............................. Persze az útlevéllel kezdve, mert az sincs. Vagy, ő nem beszéli a nyelvet, nincs egy fillérje sem, de csak legális munka érdekli. Na ja! :))

Meg, ha neki lenne 350 ezer forintja, akkor ki sem menne. Fizessük mi ezt! Szóval akkor a mi 350 ezrünkön kimenne, de a sajátján nem?! És még számtalan ilyet írhatnák.

Sokkal hasznosabb, ha már csak azzal vesszük fel a kapcsolatot, akinek önéletrajzából látszik az, hogy fogunk együtt dolgozni.

Most már tényleg abba hagyom, mert sosem lesz a bejegyzésemnek vége. Mindenkinek fogunk válaszolni a kérdéseire, aki kérdez. Neked is. Akár itt, akár levélben, akár telefonon, akár személyesen. Ha valaki el jön hozzánk az irodába és szeretne kijutni, beszélhet kinti dolgozókkal. Vagy olyannal, aki már itthon van, de éveket volt nálunk. Utazhat olyannal, aki már dolgozott nálunk , és most megint megy vissza. Számtalan segítség, és megoldás létezik.

Minden jót: Zsolt"

2014. okt. 4. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!