Volt valaki megbeszélésen, vagy munkán az USA-ban, a Váci utcai munkaközvetítőnél?
Kérem csak olyan írjon aki tapasztalattal bír.
Találgatások most nem érdekelnek!
Köszönöm mindenkinek!
Mosolygós,szép napot!
"Találgatások most nem érdekelnek! "
Ha nem érdekelnek találgatások, akkor akár oda is mehetsz nem? Csak nehogy a Váci utcánál keresgéj!
Ha valaki kölföldön akar munkát vállalni persze,hogy kell tőke, ebben nem tudom mi a meglepő.
Ki fizeti ki helyetted a repjegyet ,és szállást.
Utolsó!
Feleslegesen nem utaznék fel Budapestre, mivel 200 km-re lakom, reméltem,hogy valaki tapasztalattal is tud szolgálni, és találgatások nem érdekelnek még mindig, mivel tudom,hogy ezen az oldalon, mindenkinek 15 diplomája van, 0 empátiával és toleranciával. Amúgy nekem is van diplomám, csak én nem ide járok osztani az észt,mert nekem még otthon is elhiszik amit mondok. nem lehet itt feltenni semmilyen kérdést mert rögtön megkapja az ember,hogy milyen buta,és eszetlen.
> mindenkinek 15 diplomája van, 0 empátiával és toleranciával.
Na, akkor én elmondom hogy jutottam ki Kanadába bár csaj egy diplomám van, csak azért hogy ld. hogy néz ez a buli ki a valóságban. Még 2005 elején kiszenvedtem magam egy konferenciára Belgiumba, szüleimtől kölcsönkért pénzen repültem, couchsurfing módra olyan harrypotteres lépcső alatti sufniban aludtam. Összehaverkodtam pár emberrel, lett távmunkában programoznivaló, decemberre az egyik cég akinek már két apróságot összehoztam felajánlott egy állást majd amikor 2006-ban eldöntöttem hogy Kanada akkor segítettek, így jutottam ki 2808-ban. Ez így megy a valóságban -- és ez még viszonylag egyszerű volt! Aki ennél egyszerűbbet kínál EU-n kívülre az csal.
..és mért nem jelentették még fel őket?Hogy működhetnek legálisan, és hirdethetnek nap mint nap Magyarország legnépszerűbb oldalán éveken keresztül?
Gondolom a mindentudók erre is megadják nekem a választ.
Várom!
"és mért nem jelentették még fel őket?Hogy működhetnek legálisan, és hirdethetnek nap mint nap Magyarország legnépszerűbb oldalán éveken keresztül? "
Azért, mert a végén ők nem csinálnak semmi illegálisat. Amikor ők pénzt szednek be, akkor nem munkaközvetítésre szedik, hanem valamilyen más címre, amit mondjuk meg is csinálnak. Majd, lemerem fogadni, hogy a végén neked kell csinálni valamit a munkáért, amit valami miatt nem lehet, és a végén a te hibád lesz, hogy nem lesz munkád. Tudod, az apróbetűs rész.
"Ha valaki kölföldön akar munkát vállalni persze,hogy kell tőke, ebben nem tudom mi a meglepő. "
Valamit nem világosan mondtam: ha én kimegyek magamtól és keresek munkát, akkor igen, naná, hogy nekem kell befektetnem. De itt van egy cég, aki munkaerőt keres. Egy ilyen szituációban ennek nem így kellene lennie. Mint ahogy nem is szabad olyan munkára jelentkezni, ahol az első lépésben neked kell fizetni, mert ilyenkor szinte biztos, hogy nem lesz második lépés.
Művelődj:
És ez a google keresés első oldaláról!!! (Mondjuk nekem van diplomám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!