Szerintetek, vízválasztó volt ez a nap Magyarország számára, a mai strasbourgi megbeszélésen?
… vagy úgy fogunk emlékezni a napra, mint mikor Magyarország autóján, lejtmenetben kipurcant a fék.
Nem szokásom az ilyen, de ezt szebben sajnos nem tudom:
AZ EU BEKAPHATJA!
Hol volt az EU demokráciáért agódása, mikor egy ország 10%át másodrendű polgárnak ismerték el? (Szlovákia, Benesi dekrétumok, amik az EUban elfogadott törvények!)
Vagy mikor egy nyíltan szélsőjobbos politikus feljelentést tesz, mert kissebségi párt a kampányplakátjain a kissebségi nyelvet használja előrébb? (Dettó Szlovákia, Mecia)
Miért, mi volt Strasbourg-ban?
EP ülés volt Brüsszelben, azt tudom.
Valamilyen szinten igen. A vitában igazat adok mindkét oldalnak a témában. Jogos felszólalásként ítéltem, hogy anno az Gyurcsány kormány hazugsága, szintén alkotmány és demokrácia sértő volt, csak arra nem ítélkeztek mert bal oldali pártról volt szó.
Most viszont tudni illik, hogy a Fidesz kormány is papíron kommunisták, mivel csak így tudtak eljutni idáig (állami képzés...).
Tegyük fel, hogy rossz volt a kommunizmus meg a szocializmus is. Ezzel le kell számolni igaz, mert ott nagyon burokban éltek az emberek. Ezt a kormány meg is teszi. Kicserélte az embereket Fideszes tagokra. Így igaz leszámol vele, de így meg kialakul egy új egyeduralmi rendszer, ami talán sokkal rosszabb is lehet a kommunizmusnál. Ez itt a probléma, ezért lép fel az EU ellenük, mert demokrácia sértő.
Lehet, hogy a kormány ezzel jót akar, jók az elképzelések is, csak a kivitelezésében nagyon sok hibát ejtenek.
Serintem nem. Az egész balhét néhány képviselő csinálta, és ők is fogják befejezni.
Nagyon jót tesznek a magyar "értelmiségiek" levelei is (kikérem magamnak ezt az elnevezést).
Az EU képviselők nagy része még nem nyilvánított véleményt, így fogalmunk sincs, hogy mi a közhangulat. Most azok szerepelnek a médiumokban, akik a híreket csinálják. Ők pedig elég kevesen vannak.
Ezt pedig nevezzük nyugodtan szélsőbalnak, mivel szélsőséges.
"Szerintetek, vízválasztó volt ez a nap Magyarország számára, a mai strasbourgi megbeszélésen?
Szerintem IGEN! Ettől a naptól és megbeszéléstől sokak tanúltak belőle. Hazánk innen szerintem felfele fog menni, illetve nem fog gyengűlni a forint, ami jó hír a deviza hitelesek számára és együtt nekem is!"
Te kérdező ébredj már fel. Hová megy innentől a hazánk? Mit fog csinálni a forint?
Te beittál kérdező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!