Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire kell jól tanulni,...

Normaflora2900 kérdése:

Mennyire kell jól tanulni, hogy kimehessek Amerikába egyetemre?

Figyelt kérdés

#egyetem #Amerika #ez szintén fölösleges #tanulmányaim #ösztöndííjj
2014. jan. 17. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Milyen fontról beszélsz te szerencsétlen? A kérdező AMERIKAI egyetemekről érdeklődött, nem angliaiakról. A kettő között elég nagy különbség van...
2014. jan. 17. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a kollégiumi árban általában benne van az ellátás (food and housing). Látszik mennyit tudsz az egészről...
2014. jan. 17. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy én Angliában élek, így az angol felsőoktatást ismerem, és írtam azt is hogy az árak az USA-ban sem sokkal térnek el. Ne legyél már ennyire szarfszú türhő. És igen, pontosan tudom hogy mennyibe kerül az egyetemi kollégium és azt is pontosan tudom hogy a havi 1000 fontban nincsen benne semmilyen ellátás, mégpedig onnan hogy a párom itt tanult pár éve, illetve jelenleg is van olyan ismerősöm aki angliai egyetemen tanul. Szóval kettőnk közül egyedül te vagy az, aki nem tud erről semmit.
2014. jan. 18. 01:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Emberek, az angliai átlagárak fele az amerikainak, tessék észnél lenni. Ráadásul míg Angliában nincsenek durva kilengések, az USÁ-ban annál inkább:

assuming they are based in the European Union... undergraduate tuition at the current average fee of just under £9,000 a year in England

In 2012-13, the average cost of annual tuition in the United States ... $29,056 for private four-year institutions.

The most expensive university, in terms of tuition and fees alone, is currently Columbia University in New York, at $47,246

2014. jan. 18. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!