Normaflora2900 kérdése:
Mennyire kell jól tanulni, hogy kimehessek Amerikába egyetemre?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 07:01
11/14 anonim válasza:
Milyen fontról beszélsz te szerencsétlen? A kérdező AMERIKAI egyetemekről érdeklődött, nem angliaiakról. A kettő között elég nagy különbség van...
12/14 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a kollégiumi árban általában benne van az ellátás (food and housing). Látszik mennyit tudsz az egészről...
13/14 anonim válasza:
Írtam, hogy én Angliában élek, így az angol felsőoktatást ismerem, és írtam azt is hogy az árak az USA-ban sem sokkal térnek el. Ne legyél már ennyire szarfszú türhő. És igen, pontosan tudom hogy mennyibe kerül az egyetemi kollégium és azt is pontosan tudom hogy a havi 1000 fontban nincsen benne semmilyen ellátás, mégpedig onnan hogy a párom itt tanult pár éve, illetve jelenleg is van olyan ismerősöm aki angliai egyetemen tanul. Szóval kettőnk közül egyedül te vagy az, aki nem tud erről semmit.
14/14 anonim válasza:
Emberek, az angliai átlagárak fele az amerikainak, tessék észnél lenni. Ráadásul míg Angliában nincsenek durva kilengések, az USÁ-ban annál inkább:
assuming they are based in the European Union... undergraduate tuition at the current average fee of just under £9,000 a year in England
In 2012-13, the average cost of annual tuition in the United States ... $29,056 for private four-year institutions.
The most expensive university, in terms of tuition and fees alone, is currently Columbia University in New York, at $47,246
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!