Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Hol lehet ösztöndíjra pályázni...

Hol lehet ösztöndíjra pályázni hogy majd kimehessek Ausztráliába egyetemre?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy ha valaki leteszi a felsőfokú angol nyelvvizsgát akkor kaphat ösztöndíjat hogy kimenjen, és nekem sikerült.
2010. jún. 13. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem olvastam őket végig, de hátha van köztük valami hasznos...

2010. jún. 13. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. jún. 13. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Felsőfokú nyelvvizsga még nem elég semmire.. Az alap, hogy ha egy angol nyelvű országban akarsz tanulni. Ha ösztöndíj nélkül mész, az akkor is kelleni fog.
2010. jún. 21. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ausztraliaban nehez osztondijt megcsipni...
2010. júl. 23. 15:19
 5/5 anonim válasza:
Hello. Inkább amerika és anglia (mármint ezekre sztem nagyobb az esély). Ha sportolsz valamit akkor érdemes lenne neked szétnézni amerikában (rengeteg sportban osztogatnak ösztöndíjat). Ausztráliával annyira nem vagyok képben, de ha google-be beírod hogy 'australia scholarship for international students' akkor tuti találsz sok érdekes dolgot ezekről. Én angliai ösztöndíjas vagyok
2010. szept. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!