Sokan miért utálják az USA-t, az Amerikaiakat? Miért szidják az amcsikat, miért tartják őket beképzelteknek, hülyéknek mikor még sose jártak ott?
Figyelt kérdés
mindenki akivel beszéltem az USA-ról csak rosszakat mondtott róla, meg h ott bunkók, beképzeltek az emberek, közbe sose jártak ott.... Ez miért van? Pedig ott jobban élnek, stb2013. dec. 1. 17:39
21/22 anonim válasza:
Fél évig voltam cserediák az USA-ban. Maga volt a pokol. Én főleg amerikai fiatalokkal érintkeztem, akikről tudni kell, hogy valami hihetetlenül el vannak maradva mentális téren az európai kortársaiktól. Konkrétan infantilisek, de olyan szinten, hogy nálunk a jó részüket pszichiátriára utalnák. Ők 20-25 éves felnőtt fiatalként úgy viselkednek, mint nálunk egy 14-15 éves kamasz. Nulla felességérzetük van. Disztingválni képtelenek: bunkók, durvák, őrjöngenek, spontán belekötnek az utcán vad idegen emberekbe (egyetemista fiatalokról van szó!). A környezetük felé abszolút tapintatlanok: miközben eszel simán, kérés nélkül belenyúlnak a kajádba, köszönni nem tudnak (sőt, hülyének néznek, ha annyit mondasz nekik, hogy "jó reggel"-t), ha a wc-n ülsz, mert nagy dolgod van, akkor éppen az a poénkodásuk forrása, hogy az ürülékkel kapcsolatos "poénokat" kiabálnak be neked a slóziba (amit mi úgy 10 éves korunkra kinőttünk). Alapvető lexikális dolgokkal nincsenek tisztában, még a saját történelmüket illetően sem (tőlem tudták meg, hogy 30-40 éve hadban álltak Vietnammal!). Érzelmileg szörnyen sivárak: náluk egy kapcsolatban abszolút nem természetes dolog az, hogy egymás kezét megfogják, megöleljék, megpuszilják egymást (én kézen fogva sétáló fiatalokat talán egyszer sem láttam), főleg az amcsi férfiakból bármiféle stílus vagy romantika hiányzik, a nők felé kegyetlenül nyersek és lenézőek. A végletekig egoisták és karrieristák (szerintem talán már-már a pszichopátiába hajlóan). Tehát ha egy buliban rosszul lennél köztük, pont magasról tennének rád, hogy mi lesz veled, meg is dögölhetnél felőlük. Jajj... még órákat írhatnék róluk. Nem tudok mást mondani, csak, hogy egy szó szerint beteg társadalom.
22/22 anonim válasza:
21: Még sose jártam az USA-ban, de erős a gyanúm, hogy te most a saját, személyes tapasztalataidat akarod általános tényként beállítani. Csak úgy bűzlenek a mondataid a propagálástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!