Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valóban olyan dagadtak az...

Valóban olyan dagadtak az amerikaiak, mint mondják?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire igaz a sok szóbeszéd, miszerint Amerika igencsak el van hízva és az "emberelefántok" országa? Ha kimennék az átlagos testalkatommal, akkor én lennék a menő-manó? :-)
2009. nov. 1. 20:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én voltam kint, és én is úgy láttam, hogy nagyon sok az elhízott ember. Ráadásul iszonyatos kövérek vannak köztük. Először nem értettem, hogy egy vidámpark szerű helyen miért sok a tolókocsis. Akkor értettem meg, hogy miről van szó, mikor rendre kiszáltak belőle és mentek a lábukon. Nagyon kényelmesek, és nagyon sok a gyorsétterem. És az is elgondolkodtató, hogy itthon M-es ruhát veszek, ott pedig néha az S-es is nagy volt rám.
2009. nov. 5. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Mi Phoenixben elunk.

Nem lennel meno-mano, mert azert nem ugy kell elkepzelni, hogy nincs normalis testalkatu ember, viszont valoban sok a kover, es valoban iszonyatosan koverek vannak. Reszben egyetertek az elottem szolokkal, reszben nem. Van aki azt irta, "te is elhiznal" ez nem feltetlenul igaz. Az igaz, hogy mindenhova kocsival jarnak, de nem a lustasag, hanem a nagy tavolsagok miatt.Mi boltba is 10km-re kell menyjunk. Az auto letfontossagu. Rengeteg egeszsegtelen etel/ital van, tenyleg konnyu elhizni, viszont az is igaz, hogy itt sokkal konnyebb csinosnak lenni/maradni, mert sokkal elerhetobb az egeszseges etel/ital arban mint otthon.En pl otthon nem azert vettem a feherkenyeret mert azt szerettem vagy mert nem figyeltem oda arra, hogy ne nojjon a fenekem, hanem mert a teljes kiorlesut/egeszsegesebbet anyagilag nem engedhettem meg magamnak. Az itt elok megengedhetik maguknak, mert nem draga, a legtobb megsem figyel oda arra, hogy a kevesebb zsirtartalmut/egeszsegesebbet vegye meg. Valamint lustak is,kenyelmesebbek is,inkabb bedobjak a felkesz kajat 3 percre a mikroba, minthogy fozzenek valami nem mu kajat. De ne altalanositsunk, mert azert nem mindenki ilyen.Van aki odafigyel magara.

[link]

2009. nov. 14. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!