Melyik nép fogadja szívesebben a magyarokat, a kanadaid, vagy az amerikaiak?
Melyiket választanátok inkább ,és hogy miért?
Mi a különbség Kanada és az USA között (Gazdaság,egészségügy,közbiztonság...... stb)
Kort is kérnék a válaszok mellé.
Csak érdeklődöm, mert semmi elképzelésem sincs.
12 fiú
De szeretem az ilyen beszólókat, akik még soha nem jártak a tengerentúlon, de már pampoghatnak, hogy ott milyen szar, és Mo.-n milyen jó..
Ilyenekre ne hallgass soha... Semmivel nem támasztják alá az álláspontjukat, csak idebiggyesztenek valamit..
Mindkét nemzet befogad, ha legálisan vagy ott. Beszélned kell az angol nyelvet. Ez a legfontosabb, az élet, a kapcsolatteremtés alapja. Az akcentusuk nagyon hasonló, de itt is a sokféleség jellemző.
Egészségügy Kanadában jó, mindenkinek jár tudtommal.
Közbiztonság Kanadában átlagban jobb, de az USA-ban se kell félned, sok kisváros és biztonságos külváros van.
Gazdaság: jelenleg mindkét helyen nagyon rossz, 6-10 év múlva, mikor a költözésed aktuális lesz, lehet hogy már minden rendben lesz.
Időjárás nagyon különböző, de ez egyértelmű.
Amúgy nincs olyan nagy különbség a kettő között, szerencsés az, ki ezen országok bármelyikében élhet.
Jó, szép, lakható, nyitott befogadó ország mindkettő. Nem olyan letámadóak, indiszkrétek mint a magyarok. Könnyebb velük barátkozni, a buszon, a parkban, bárhol.. Sokkal kevesebb előítélet van bennük. A tudás tisztelendő és nem "minek a diploma he?". Munkanélküliség most épp nagy, de ha visszaáll egy öt évvel ezelőtti szintre, akkor nagyon jól leszünk.
Értem, Én most tanulok angolul nem tudok sokat, de szorgalmasan tanulom.
Azt szeretném még kérdezni ,hogy ha akcentussal fogok beszélni az nem lesz e gond ott?
Azért kérdezem mindezt ,mert anyukám azt mondta ,hogy kapott egy munkát Arizonába és zavarna e engem ha kiköltöznénk.Én meg mondtam hogy utána kérdezek hogy van e értelme elmenni.
Anyu azt mondta hogy gyakoroljunk ketten együtt angolul beszélni azt csináljuk hogy nézünk ketten egy mesét angolul ketten lefordítjuk és eljátsszuk ami a mesében történt.
Én attól azért félek hogy nem értem majd meg őket és nem tudom elmondani ha ki kell mennem a vécére és hogy nem értem majd a meséket. A suliváltástól nem félek mert már amibe most vagyok ez a 3-dik sulim és már megszoktam a cserét.
Arizonában?
Ott jó sok a bevándorló, te legalább egy kicsit tudni fogsz angolul.. Fiatal vagy, gyorsan megtanulod, nem kell félned. Jól lesz minden.
Amúgy hol kapott anyukád munkát, ilyenkor a válság idején, ha szabad megkérdeznem? Mérnök vagy orvos, gyógyszerész; talán tanár? Vagy csak szerencsés? :)
Nem pontosan ,de annyit tudok ,hogy vagy nővér vagy valami ilyesmi.
Anyuval tanultam egy mondatot angolul ma egy meséből
Bocs a helyesírási hibákért remélem azért érthető lesz
I feel his spiritual power is increasing so fastly.
He gona crush my defense.
Irigyellek nagyon, az USA-ba nehezen adnak munkavállalásit.
Az angoltanuláshoz annyit fűznék hozzá, hogy először a hétköznapi kifejezéseket tanuld meg, egy kis alap nyelvtant és utána bővítsd a tudásod a bonyolultabb szerkezetekkel.
Az internet teli van interaktív feladatokkal, hanganyagokkal, tesztekkel, szótárakkal.. Videók (felirattal is), fórumok nyelvtanulóknak.. Használd ki ezeket a lehetőségeket is.
Előző rosszul tudja. Nagyon.
Akik munkavállalói vízumot kapnak, azok családja (házastárs és 21 éven aluli gyermek) elkísérheti őket, ők egy másik vízumot kapnak (H4 vízum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!