Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik nép fogadja szívesebben...

Melyik nép fogadja szívesebben a magyarokat, a kanadaid, vagy az amerikaiak?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok inkább ,és hogy miért?

Mi a különbség Kanada és az USA között (Gazdaság,egészségügy,közbiztonság...... stb)

Kort is kérnék a válaszok mellé.

Csak érdeklődöm, mert semmi elképzelésem sincs.

12 fiú

2010. dec. 10. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

előttem szóló jól írta, hogy rengeteg olyan videók vannak youtube-on ahol felíratok vannak, mondjuk a kedvenc zenéd :) közbe nyitsd meg a lerordító oldalt ( www.translate.google.hu) vagy szótárazz. énis rengeteget tanultam innen, hiába hogy általános 2.tól angolozok,magadtól ,ha magad fedezed fel sokkal jobban megragad benned mint ahogy azt tanítják suliba.. 30 osztálytársaddal..

egyébként 19.éves koromba énis mindenképp megyek Amerikába

hajrá

16/L

2010. dec. 28. 20:04
 12/20 anonim válasza:
100%

OFF.

lehidalok a szerencsédtől.azonnal húzz ki, és élvezd az életet!

te legalább megteheted...nekem(az előző válaszolóval szintén) kell várni középiskola végéig:)

nekem ha anyám munkát kapna kinn...SŐT, ha még dolgozna..

fuh.

:D

2011. jan. 2. 16:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti vagyok.és utolsónak üzenem, hogy akárhány éves vagy vagy akármilyen szakmád van, vagy végzettséged mindennal ki lehet jutni olyan nincs h nincs lehetetlen. csak 1 kis szerencse kel h jó állást kapj ennyi az egész :D
2011. jan. 2. 16:43
 14/20 anonim válasza:
ma 16:29 vagyok.nagyon remélem, h ifazad van:):)
2011. jan. 2. 17:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
hát én pl nagyon remélem h még középsuli elvégzése előtt sikerül kiköltöznöm de ez csak akkor jön össze hogyha összejön a tervem és áá olyan rosszh bizonytlan a jövő:D bocsi az offértamúgy.. de mind1 19 évesenmár leszvégzettségem, ha előtte nem is de akkor én nagyongyorsan goodbyehungary:D
2011. jan. 5. 21:37
 16/20 anonim válasza:

utolsó: GOODBYEHUNGRY!!!!!EZKÉSZ!!!!!

momstantól ahányszor sulibamenés közben kilépek a házamból(lépcshzabn lakok, szal 2x történik meg) ezt fogom mondani!

2011. jan. 7. 22:50
 17/20 anonim válasza:

hungary*

nem vagyok éhesxD

2011. jan. 7. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
na jó tippet adtatok, tudom 15évesen korai még útálni ezt az országot, meg etc. viszont minél hamarabb énis kiszeretnék menni. ott legalább pörög az élet. itt egy fáradt hétköznapi napodon csak a barátok köztet kapod, meg a joshi barátot a sok cigánnyal 1ütt. goodbye hungary,énis ezt fogom mondani. ^^
2011. jan. 22. 15:58
 19/20 anonim válasza:
100%

Egyetértek az előzőkkel.Én is kiköltözök Amerikába,amilyen gyorsan csak lehet.Szinte mindennap találok olyan dolgokat,ami arra ösztönöz hogy itthaggyam ezt az oszágot és elköltözzek innen jó messzire.A politikusok jól tönkreb***ták ezt az országot.

És Te pedig nagyon szerencsés vagy hogy kaphattál egy ilyen lehetőséget!

2011. febr. 18. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt ugye tudjátok hogy az USA-ban bármelyik utcában lelőhetnek?!

A közbiztonság rosszabb mint itt.

2013. okt. 14. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!