Melyik nép fogadja szívesebben a magyarokat, a kanadaid, vagy az amerikaiak?
Melyiket választanátok inkább ,és hogy miért?
Mi a különbség Kanada és az USA között (Gazdaság,egészségügy,közbiztonság...... stb)
Kort is kérnék a válaszok mellé.
Csak érdeklődöm, mert semmi elképzelésem sincs.
12 fiú
előttem szóló jól írta, hogy rengeteg olyan videók vannak youtube-on ahol felíratok vannak, mondjuk a kedvenc zenéd :) közbe nyitsd meg a lerordító oldalt ( www.translate.google.hu) vagy szótárazz. énis rengeteget tanultam innen, hiába hogy általános 2.tól angolozok,magadtól ,ha magad fedezed fel sokkal jobban megragad benned mint ahogy azt tanítják suliba.. 30 osztálytársaddal..
egyébként 19.éves koromba énis mindenképp megyek Amerikába
hajrá
16/L
OFF.
lehidalok a szerencsédtől.azonnal húzz ki, és élvezd az életet!
te legalább megteheted...nekem(az előző válaszolóval szintén) kell várni középiskola végéig:)
nekem ha anyám munkát kapna kinn...SŐT, ha még dolgozna..
fuh.
:D
utolsó: GOODBYEHUNGRY!!!!!EZKÉSZ!!!!!
momstantól ahányszor sulibamenés közben kilépek a házamból(lépcshzabn lakok, szal 2x történik meg) ezt fogom mondani!
Egyetértek az előzőkkel.Én is kiköltözök Amerikába,amilyen gyorsan csak lehet.Szinte mindennap találok olyan dolgokat,ami arra ösztönöz hogy itthaggyam ezt az oszágot és elköltözzek innen jó messzire.A politikusok jól tönkreb***ták ezt az országot.
És Te pedig nagyon szerencsés vagy hogy kaphattál egy ilyen lehetőséget!
Azért azt ugye tudjátok hogy az USA-ban bármelyik utcában lelőhetnek?!
A közbiztonság rosszabb mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!