Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valóban olyan dagadtak az...

Valóban olyan dagadtak az amerikaiak, mint mondják?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire igaz a sok szóbeszéd, miszerint Amerika igencsak el van hízva és az "emberelefántok" országa? Ha kimennék az átlagos testalkatommal, akkor én lennék a menő-manó? :-)
2009. nov. 1. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Igen, sokan el vannak hízva. Ha kimennél, te is elhíznál az egészségtelen ételek miatt.
2009. nov. 1. 20:50
 2/12 anonim válasza:
41%

Ha azt mondom, hogy 300 font (~145 kiló) fölötti súlyú embereknek ingyen 10000(!) kalóriás hamburger... az válasz?

(akit különösebben érdekel, google --> heart attack grill)

2009. nov. 1. 21:00
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
igen, ha te is szinte egész évben csak gyorsfagyasztot kajákon, és mcdonalds kaján élnél, te is elhiznál + nem mozognak..
2009. nov. 1. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
pontosan és a vásárlás nem sport h lemozogják :D
2009. nov. 1. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az amerikaiak 40%-a túlsúlyos.

A többi 60%-ról nincs szó.

A média mindig csak a rosszat mutatja. Az átlagosról és a jóról sosincs szó. Éppen ezért egy külföldinek csak a kövér emberek jutnak eszükbe.

2009. nov. 1. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én itt élek. Szerintem akik el vannak hízva, azok nagyon kitűnnek a többiek közül, mert ők nagyon nagyon elhízottak egy pl. magyar elhízott emberhez képest. Úgy képzeld el, hogy van, akinek a repülőn 2 széket kell lefoglalnia, mert 1-be nem fér el. Viszont általánosítani, hogy az amerikaiak kövérek nem szabad, ugyanis ez egy bizonyos százalékra vonatkozik. Itt is vannak, akik odafigyelnek illetve akik akkor sem híznak, ha naponta 5 kiló zsírt esznek meg. Az az érdekes, hogy pl. a rokonaimon látom, hogy pl. akik hízásra hajlamosak azok 120 kilósak, akik nem azok meg 50 kilósak és ugyanazt a kaját eszik. Egyébként én sem vagyok sovány (75-80 kg vagyok), itt viszont átlagosnak számítok.
2009. nov. 1. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
nem mind, Mo.-n is sok az elhízott.
2009. nov. 1. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Vannak nagyon kövér emberek is olyanok amilyeneket itt nem találsz, de azért az átlag sokkal sportosabb mint itthon.
2009. nov. 1. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Hát ezt nem tudom,de sztem amerikában két véglet van a kövérek,meg az enorexiások,persze ezek közt is van átlag testalkat.
2009. nov. 1. 23:53
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha a százalékokat nézed, akkor Magyarország csodálatosan utolérte az amerikaiakat. Nálunk is ugyanúgy dagadt a fél ország. Annyi, hogy amerikában "természetes", hogy a tök dagadtak is kimennek, ilyen motoros kiskocsin vásárolni, vagy mit tudom én, ezért azt mondják, hogy de ott még sokkal dagadtabb emberek vannak. Ami nem jelenti azt, hogy itt nincsenek, egyszerűen itt nem mind jár még ki, de már én is egyre többször futok bele motoros székes, hatalmas tehénbe vásárlás közben, a hétvégén az ICn olyan dagadt csaj kapott mellém helyjegyet, hogy inkább le se próbáltam ülni mellé stb. Itt is vannak extrém kövérek, de sok inkább nem mutogatja magát és nem megy ki.
2009. nov. 3. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!