Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet teljesen felszívó...

Hogyan lehet teljesen felszívódni?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki félre értené, nem követtem el semmilyen bűncselekményt, nem gyilkoltam és semmi hasonló dolog nem történt.

A kérdésem egyszerű, ötleteket, konkrét elképzeléseket várnék, hogy ki-hogy képzelné el azt, hogy tökéletesen nyom nélkül felszívódjon/eltűnjön.

2013. júl. 13. 18:52
 1/7 anonim válasza:
80%
Ezt most nem értem.. Ne mondj senkinek semmit csak egyik este menj el és öld meg magad. Na ez a tuti tipp szerintem. :D
2013. júl. 13. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Jesszus miket mondasz előző!? Te azért belegondoltál miket írtál le? És azt ugye vágod, hogy büntethető vagy akkor is ha névtelenül írsz le ilyet?
2013. júl. 13. 23:31
 3/7 Makoscsiga ***** válasza:

Ebben mi volt az, ami büntethető? Milyen törvény alapján?

Veszel egy jegyet Floridáába, és beveted magad a mocsárba. Sült aligátorhúson majd elleszel. :-D

2013. júl. 14. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen. Átmész az ország másik végébe, és egy nagyvárosban hajléktalant játszol. A kutya se talál meg.
2013. júl. 14. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyom nélkül nem lehet eltűnni, esetleg ha beveszed magad egy erdőbe, és évekig azt eszed, amit a természet felkínál. De még akkor sem.

Azt lehet tenni, hogy minimális nyommal eltűnni. Csak kézpénzt használj, sűrűn válts külsőt/ruhát, kevés emberrel teremts kapcsolatot és sehol ne mondj magadról konkrétumot. Viszont csomó mindenhez kell személyazonosság (orvos, munkahely, stb.), szóval akkor már hamis adatok és papírok is kellenek. Ehhez persze megint emberekkel kell kapcsolatba lépned, mind újabb nyom.

2013. júl. 15. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszerüen vennék egy repülőjegyet, kivennék minden pénzt a számlámról, és elutaznék Ausztráliába, Sydnibe, ahol munkát vállalnék...
2013. júl. 16. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát persze utolsó, ahogy Móricka képzeli. Ausztráliába picit szigorú a bevándorlási rendszer.
2013. júl. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!