ESTA honlapján 50dollárt kérnek valami kitöltési útmutatóért. Én úgy tudtam, hogy szeptember 8-ig teljesen ingyenes. Most akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 08:58
1/5 anonim válasza:
Nagykövetségtől kérdezd meg, azért, hogy egy szaros útmutatóért is pénzt kunyiznak..milyen már...:S Amúgy meg ott a gugli is:)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom te milyen honlapokra jársz, de az ESTA hivatalos honlapján nincs ilyen!!! Ingyenes és semmilyen útmutató nem kell mert teljesen egyértelmű az, amit ki kell tölteni!
3/5 anonim válasza:
Ha azt se tudod kitölteni, akkor mi lesz veled az államokban? egy kenyeret nem tudsz kérni?
4/5 A kérdező kommentje:
Éppen ezt írtam korábban ide,hogy anélkül is megértem,hogy bármiféle útmutató lenne.Csak az oldal addig nem engedett továbblépni.Valószínűleg egy fake oldalon járhattam,de nagyon hivatalosnak tűnt.Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 28. 12:14
5/5 A kérdező kommentje:
Ja,itt tényleg nem található,hogy ezt írtam volna,amit az imént emlegettem. :D Valami félremehetet..!De mostmár megnyugodtam.
2010. aug. 28. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!