Amerikában szeretnék élni! Ez minden álmom, már kisgyerekkorom óta! Nagyon nehéz lesz kijutnom?
17 éves vagyok, nemsokára 18. Már 10 éves korom óta nagyon szeretnék kijutni, de most már kint is szeretnék élni! Minden álmom, hogy Arizónában élhessek és mindent megtennék, ami lehetséges. Amikor kezdtem a középsulit, akkor semmi komoly tervem nem volt szakmák terén, így nagyon nehezen tudtam választani. Nyelvi előkészítős osztályba járok, tehát a nyelvvel boldogulok. Megértek szinte mindent, csak néha kisebb hibák vannak a mondataimban. Túl jó tanulónak nem mondanám magam. Most így zártam az évet: Történelem 4
Magyar 3
Angol 3 (Nem a nyelvtudásom miatt, hanem azért, mert idióta voltam és sokszor nem készült el a házi, nem volt könyv, stb.)
Informatika 2
Matek 2
Álmodoztam sokat, hogy kiköltözök egyszer, de nagyon elérhetetlennek tűnik és beletörődtem a sorsomba és egyre bizonytalanabb lettem, éppen ezért semmi sem motivált, ezért a jegyeim nem túlságosan lettek jók. Ha lenne valami motiváció, ha tudnám, hogy kijuthatnék végre, mindent beleadnék a tanulásba is.
Én megelégednék egy McDonalds-os munkával is kint, csak éljek meg, megtudjam tanulni teljesen a nyelvet és mellette eltudjak végezni valami szakmát, amiből később normálisan megélhetek.
Ez az egész nekem több mint egy fellángolás! Ez az én célom, ez az én álmom és nagyon AKAROM, hogy ez az egész valóra váljon!
Tanulj. Úgy van esély. Bár a leírt eredményeid nem túl jók. :-(
Vagy házasodj amerikai lánnyal.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de nincs sok esélyed. Jelen pillanatban csak a házaság, vagy az illegális út járható számodra. (Mire alkalmas pályázó leszel, a zk. lottót el fogják törölni)
Legális vonalon, rendes munkát, jelen pillanatban reálisan kutató, vagy kiemelkedő IT-s szakember szerezhet. (Tudok olyan magyar emberről, akit a google Mountainview-ba akart csábítani, és az Amazon is adott neki állásajánlatot) De aki legálisan jött ki, hidd el, senki nem 2esekkel ment át középiskolában. (Esetleg még valami kiemelkedő művészeti tevékenység jöhet szóba, de az még a kutatónál is ritkább)
Ezért nem tudom, hogy mennyi értelme van nagyon akarni kijutni... Most biztosan le leszek bunkózva, de szerintem valami reálisabb célt kellene kitűznöd magad elé, amivel motiválni tudod magad. Mert a jó teljesítmény nem csak az USAba kell, hanem Magyarországra is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!