Hogy ha van magyar jogsim, akkor is érvénybe lép az a 21-25 éves korhatár ha Amerikában szeretnék vezetni?
Figyelt kérdés
Máshogy meg lehet oldani ezt ? 2 hétre mennék és nem szeretnék vonatozni vagy buszozni.2013. jún. 12. 21:36
1/5 anonim válasza:
Autóbérlésnél mindig az adott cég dönt a korhatárokról! A autóbérléssel foglalkozó cégek nagyrésze 21 éves kortól enged vezetni, vannak olyan, elsősorban prémium autó fajták, amikre magasabb kort szabnak meg. 21 év alatt bérelt autót nem vezethetsz az USA-ban.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2013. jún. 12. 21:51
3/5 anonim válasza:
Az előttem lévőt még annyit kiegészíteném, hogy én eddig csak olyan céget találtam ahol 21 és 25 év között felárat számolnak fel. Ezt akkor is így kell fizetni ha nem lesz semmi baja a kocsinak.
4/5 anonim válasza:
Igy van. 21 felett vezethetsz, de 21 - 25 kozott a biztositas is mindig magasabb, mert ugy gondoljak az ember ebben a korban meg tapasztalatlanabb.
Biztositast mindenkeppen kotnod kell, ami altalaban (autotol/kolcsonzotol fuggoen) kb. napi 9-14 dolcsi is lehet, ami plusz rajon a berleti dijra. Vagyis ne dolj be az "akcios" napi 25 dollaros berleti dijnak, mert erre meg rajon a bizti.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor még máshogy kell megoldanom az utazást úgy látom, mert még nem töltöm be akkor, amikor menni fogok. hmm..
2013. jún. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!