Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi kell ahhoz hogy Amerikában...

Mi kell ahhoz hogy Amerikában élhessek?

Figyelt kérdés
első sorban, CSAK KOMOLY VÁLASZOLÓK KOMMENTJÉT VÁROM, másrészt. 18 éves vagyok és szeretnék egyszer kiköltözni amerikába kb úgy 5-8 év múlva és kíváncsi lennék hogy mik szükségesek ehhez

#Amerika #amerikaiélet
2013. júl. 2. 21:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
vízum, zöld kártya, sok pénz, biztosítás. így tisztában vagyok vele, de ha valaki részletesebben eltudná magyarázni megköszönném :)
2013. júl. 2. 21:58
 2/11 anonim válasza:
Házosodj meg,szerezz ott melót...
2013. júl. 2. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Amíg Amerikát kis "a"-val írod, te magad sem tűnsz valami komolynak, továbbá azt sem határoztad meg, hogy konkrétan melyik országra gondolsz. Amerikában ugyanis van egy pár ország.
2013. júl. 2. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
reális esélyed a kijutásra, ha van közvetlen rokonod vagy házastársad, illetve ha nyersz a zöldkártyalottón. Ezek jelenleg az esélyek. Más nincs.
2013. júl. 2. 22:20
 5/11 Makoscsiga ***** válasza:
80%

"vízum, zöld kártya, sok pénz, biztosítás"

Minden további részlet felesleges. Úgyse mész sehova. Vagyha ha mégis nekivágsz valamikor, addigra évek teltek el, és teljesen elavulnak azok a dolgok, hogy mégis milyen vízumok vannak, milyen módon lehet megszerezni stb... Teljesen felesleges leírni, pláne úgy, hogy a követség honlapján minden fenn van.

2013. júl. 3. 03:10
 6/11 A kérdező kommentje:
drága második válaszoló, szerintem semmi nem változtat hogy kis vagy nagy betűt használok, különben meg írtam hogy nem kérek a hülyeségekből! ha meg annyira érdekel hogy melyik városba mennék Seattle vagy Washington (csupa nagybetűvel remélem megfelel)
2013. júl. 3. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a városra, hanem az országra kérdeztem rá! Nekem teljesen mindegy, hogy szerinted hülyeség-e vagy sem hogy milyen betűvel kell írni a földrajzi neveket, ettől függetlenül látszik, hogy mennyire tájékozatlan vagy.
2013. júl. 3. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
aha. persze hogy tájékozatlan vagyok ezért is tettem fel ezt a kérdést. különben meg hogy 18 éves vagyok nem kell hülyének nézni, már régóta nagy álmom hogy Amerikába kijussak és szeretném úgy alakítani az életem hogy megvalósíthassam
2013. júl. 3. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Az Amerikai Egyesült Államokba? (USA-ba?) Amerika ugyanis egy földrész!
2013. júl. 3. 15:59
 10/11 A kérdező kommentje:
igen az Egyesült Államokra gondolok
2013. júl. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!