Ha brit allampolgar vagyok, akkor is kell vizum meg minden hetszentseg hogy amerikaban elhessek?
Figyelt kérdés
??2010. ápr. 28. 22:59
1/3 anonim válasza:
igen :) a brit az nem = amerikai. tehát ha ott szeretnél élni akkor neked is kell vízum.
2/3 anonim válasza:
Ugyanaz kell hozza, mint ha csak magyar allampolgar vagy. En amerikai allampolgar vagyok, de ha nem lenne magyar allampolgarsagom nekem is kene mindenfele, ha pl az UK-ben szeretnek elni
3/3 anonim válasza:
#1/2 de tudod..
A brit nem amerikai.. Valoban...
Csak a mai ameriakiak többsége brit volt de ez egy cseppet se zavarjon.
Úgy gondolod hogy egy brit állampolgárnak nincs hátszele ha amerikába akar élni?Tévedsz.Ilyen szempontból sztem nem mind1 hogy milyen útleveled van.Hazaiak előnyben cimszóval....
Egy brit kis szerencsével simán megkaphatja zk-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!