Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szezonális munka Amerikában,...

Szezonális munka Amerikában, milyen vízum kell?

Figyelt kérdés
nyárra kaptam egy lehetőséget,hogy egy zsidó hotelben dolgozzak, 2 hónapig. ezt ma tudtam meg, szóval érdekelne,hogy milyen vízumot kell elintéznem és mellette még milyen iratokat kell beszereznem. még csak 18 éves vagyok,az baj lehet?
2013. jún. 10. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
a munkáltató feladata a munkavállalási engedély intézése! Amennyiben nem teszi ezt meg, az fekete munka.
2013. jún. 10. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:

de ugye nem fizettel sulyos osszegeket senkinek, hogy ezt a munkat elintezzek neked?

amugy meg milyen a zsido hotel?

21 alatt meg kiskorunak szamitasz az USAban, vizumot sosem az intezi akinek kell a munka, hanem aki a munkaerore igenyt tart, a te esetedben a hotel... intezne... ha erdekelne a dolog, de nem fogja, mivel helyben talalni olcso, nagykoru, legalis munkaerot, vagyis olyat, ami utan nem kell papirokat intezni....

2013. jún. 10. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem,nem fizettem semmit ,csak jott a lehetoseg. Igazbol nem tudok semmit konkretumot a hotelrol,de kwt ismerosom is ott van es altaluk mennek. De akkor remelem majd intezi a hotel
2013. jún. 10. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

De akkor remelem majd intezi a hotel - nem akarlak elkeseriteni, de ne ringasd magad hiu remenyekben!

A munkavallaloi vizum penzbe kerul! Vagyis a hotelnek fizetnie kell, hogy neked ezt elintezze. Szerinted?

Amikor kiall a sarokra es kicsit hangosabban elkiabalja magat, hogy van munka kinek kell, minimum 10 jarokelo jelentkezni fog...

Raadasul idoigenyes a papirok beadasa, nem lehet ezt egy telefonnal elintezni.

De ha nem is ez a helyzet, hanem pl. van egy ismerosod aki zsido hotel tulajdonos es mindenaron teged akar alkalmazni, akkor is ZERO, nulla, 0, zip az eselyed, mert 21 ev alatt nem jar work visa!!!

Ezt a hotelt felejtsd el, tanuld az angolt es hasznald a guglit, work visa, green card meg ami eszedbe jut keress ra es szerezz ismereteket. Vagy nezz utana a camp leadersnek...

2013. jún. 11. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!