Ha jol tudom a szenatus elfogadta az uj bevandorlasi reformot. Mit kell errol tudni?
A reform legfontosabb célja véleményem szerint a spanyol ajkúak meggyőzése azért, hogy támogassák a republikános pártot. Ha jól tudom, az ötletet Barack Obama már 2008-ban felvetette.
A program keretében az Államok területén illegálisan tartózkodók státusza legálissá válhat. DE! A továbbiakban a határokat megerősítik, hogy kiszűrjék a jövőben a feketén dolgozni vágyókat.
Az illegálisan az USA-ban tartózkodó embereknek át kell majd esniük egy bűnügyi és állam-biztonsági ellenőrzésen, adót kell majd fizetniük és pénzbüntetést, mielőtt legális státuszt kapnának. Ezen felül minden bevándorló esetében követelmény lesz majd az, hogy megtanuljanak angolul természetesen.
A reform másik alappillére, a vízumkérdés. Ezentúl több vízumot kívánnak rendelkezésre bocsájtani minden évben, valamint megpróbálják felgyorsítani a "vízumos" eljárást.
Ezen felül új vízumkategóriák kialakítására is lehet számítani, valamint a bevándorlási bíróság reformjára. Ezen elképzelés szerint előnyben fognak részesülni a magasan képzett munkavállalók, valamint az országban befektetni kívánó bevándorlók is.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.: Ivett
Igen, ez eleg nagy segitseg volt, koszonom.
Arrol meg tudnal mondani valamit, hogy mi kell, hogy elfogadjak es ennek milyen eselyei vannak. Illetve mikortol lepne ervenybe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!