USA Vízumlotto! Van itt olyan, akit kisorsoltak vagy egyáltalán ismertek olyat, aki így kapott bevándorlási engedélyt?
Figyelt kérdés
Magyarországról évente kb. hány ember kap így zöldkártyát?2010. dec. 19. 16:01
1/32 anonim válasza:
Olvastam hogy olyan 8-10Ezren jelentkeznek és ebből 200-250-en nyernek.
3/32 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 20. 11:06
4/32 vezerdinka válasza:
azt mondja már meg nekem valaki, hogy ez az ún. "vízumlottó" hány évre ad zöldkártyát? :) mert ugye a vízum egy dolog, csak arra nem gondol egy ember sem, hogy hiába van 10 évre vízumod, ha pl. a Houston-i reptéren egy napra sem kapsz érvényes tartózkodási engedélyt (zöldkártyát).
5/32 anonim válasza:
zöldkártyát kapsz =bevándorló vízum= tartózkodási engedély
6/32 anonim válasza:
"azt mondja már meg nekem valaki, hogy ez az ún. "vízumlottó" hány évre ad zöldkártyát?"
Ezt zöldkártyalottónak is szokták nevezni. Ha megnyeri valaki és utána teljesíti a feltételeket akkor örök életre megkapja.
"Diversity bevándorlók (Diversity Immigrant Visa Program, mely úgy is ismert mint vízumlottó vagy zöld kártya lottó)."
7/32 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 21. 15:18
8/32 anonim válasza:
volt egy Macedon ismerosom LAben aki a Green Card Lotteryvel jutott ki.
9/32 anonim válasza:
Valoban letezik, en kint elek mar par eve, es tobb ismerosom is van itt, akik nyertek, es igy jottek ki. Mielott kijottem en is regisztraltattam, es engem is kisorsoltak, de addigra mar osszehazasodtam az allampolgar parommal, es igy nem volt ra szuksegem.
10/32 A kérdező kommentje:
na akkor ez jó hír.
Te hol élsz és hogy tetszik a kinti lét?
2010. dec. 27. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!